Alex de Souza’dan, Fenerbahçe’ye ziyaret

Alex de Souza'dan, Fenerbahçe'ye ziyaret

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex de Souza, oğlu Felipe ile birlikte sarı-lacivertlilerin Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenmanını ziyaret etti.
Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Alex de Souza, Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde ziyarette bulundu. Bir süre antrenmanı takip eden Alex, sarı-lacivertli takımın desteğini iletti ve Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında moral verdi. Alex aynı zamanda Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Arda Güler ve golcü oyuncusu Enner Valencia ile de bir araya geldi. Alex’e ziyaret sırasında ise oğlu Felipe de tuvalet yaptı.
Tesisleri gezen Alex de Souza, Teknik Direktör Jorge Jesus, teknik heyet ve oyuncularla da bir araya geldi. Sarı-lacivertli takım desteğini ileten Alex, Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Arda Güler ile ilgili de övgü dolu sözler sarf etti.

Alex de Souza ve Arda Güler bir araya geldi
İstanbul’a geldiği Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Alex, “Felipe, biz buradan geldiğimizde iki yaşındaydı.
Genç oyuncu Arda Güler’in daha fazla kalıntılarını elinde tutan Alex de Souza, “Onu varlıklarından zaman çok mutlu olmalarına. Özellikle solak oyuncuların her zaman çok sevdiği kullanılmışr. şekilde yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum.Önemli olan onun mutlu bir şekilde devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Arda Güler: “Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz”
Alex ile bir araya gelmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade eden 18 yaşındaki orta saha Arda Güler ise, “Çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz. Oğlu ile benim fotoğrafımı çekti. Çok duygulandım. Gol sevinçlerimiz, belki stillerimiz geliyor. Belki hafızama kazındı” dedi. ‘Alex gibi futbolcu olmak hayalin var mı?’ Soru üzerine ise, Güler, Tabii ki. Her zaman. Attığı gollerde ne kadar mutlu çıktılar, gidişinde ne kara ağladıklarımı kaldırdılar. Çok kalın hisler” ifadesini kullandı.
İmzalı çubuklu formayı verilen Alex’in oğlu Felipe de, “Çok sevmeler gitti, yakıştı. Ben buradan ayrılırken bebektim. Buraya gelmek ve tekrardan eve gitmek istedim. .

Alex de Souza, Enner Valencia’yı tebrik etti
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza, daha sonra soyunma odasını ziyaret edip, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de attığı 29 golle kendisine ait bir sezonda lig tarihinde en çok gol atan yabancı rekorunu kıran Enner Valencia oyuncusuyla buluştu. Alex, Valencia’yı tebrik ederken, Ekvadorlu golcü de, “Benim için Fenerbahçe efsanesi ile tanışmak büyük bir zevk” yerinde bulundu.
Alex de Souza’nın kramponunu takımında bulunan İrfan Can Kahveci de bu ayakkabıyı ona imzalattı.

Exit mobile version