ALG Spor rövanşı almak istiyor

ALG Spor rövanşı almak istiyor

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off yarı finali ilk maçın başkentindeki deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget’e 3-1 mağlup olan Gaziantep ALG Spor, taraftarın önünde oynayacağı rövanş mücadelesini kazanarak finale gitmeyi hedefliyor.
Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, teknik ekibe ve oyuncuların inançlarının tam olduğunu belirterek, Gaziantepli taraftarları Cumartesi günü saat 15.00’te Kalyon Stadyumu’nda oynanacak rövanş maçına davet etti. Rövanş müsabakasının hazırlıklarını Teknik Direktör Salih Öner yönetimini sürdüren sarı-grili takımında moraller yüksek. Başkan Ali Gözcü, Kalyon Stadyumu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile oynayacakları rövanş mücadelesinde taraftar desteğine her zaman daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi.

“Taraftarımız bize güç veriyor”
Kulüp tarihinde üçüncü kez şampiyonluğa uzanmak istediklerini belirten başkan Ali Gözcü, “İlk maçta iyi mücadele etmeye ortaya koymamıza rağmen sahadan galip bir şekilde 3-1 mağlup ayrıldık. İlk ders maçlarımızı çıkararak takımımız rövanş maçına hazırlanıyor. Karşımızda bu sezon çok iyi giden sert bir takım var; ama rövanş mücadelesinde sürprize izin vermesinip sonucunu alarak finale kalacağımıza gideceğiz.Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile oynayacağımız ikinci maç taraftarlarımıza onu daha çok hakim olacak.İç sahada taraftarlarımızın desteği takımımıza güç veriyor.İnşallah Cuma günü Kalyon Stadyumu’nda oynayacağımız rövanşı taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp finale Tüm Gaziantepli taraftarlarımızı Kalyon’a bekliyoruz. Turu taraftarımızın da desteğiyle geçeceğiz. Gaziantep ALG Spor olarak yine finale gideceğiz ve şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getireceğiz” diye konuştu.

Exit mobile version