Ali Koç heyetiyle TFF binasında!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, TFF binasına gitti. Sarı-lacivertli yöneticilerin saat 16.00'da federasyon yetkilileri ile görüşmesi başladı.

Ali Koç heyetiyle TFF binasında!

Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin mücadelenin hakemi Ali Palabıyık’a yönelik tepkisi sürüyor.

Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş “Hakem katliamıyla ilgili görüşlerimizi dün yönetim kurulu üyemiz Selahattin Baki belirtti. Yapılan hatalar Fenerbahçe’yi yarıştan kopartacak aşamaya geldi ve bıçak kemiğe dayandı. Aldığımız karar sonucu, yönetim kurulumuz saat 16:00’da TFF’ye bir ziyarette bulunma kararı almıştır. Bunların detaylar başkanımız tarafından paylaşılacak.” dedi.

‘Ali Palabıyık, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli şekilde gelmiştir’

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor maçı sonrası flaş açıklamalar yapmıştı. Selahattin Baki, “Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun bir özetini gördük. Ali Palabıyık, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli şekilde gelmiştir bu maça. Vücut dili ve verdiği kararlar, her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir?” demişti.

Exit mobile version