Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! Ali Palabıyık hakemliği neden bıraktı?

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! Ali Palabıyık hakemliği neden bıraktı?

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! Ali Palabıyık hakemliği neden bıraktı? Süper Lig’de görev alan hakem Ali Palabıyık’ın görevini bıraktığı iddia edildi. TFF’nin ise kısa sürede açıklama yapacağı ifade edildi.

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında oynanan Altınordu-Beyçimento Bandırmaspor karşılaşmasını yöneten hakem Ali Palabıyık’a sezon sonuna kadar görev verilmeyeceğini duyurmuştu. Geçen sezon bitene kadar Palabıyık, görev alamadı.

Ömer Faruk Ünal’ın haberine göre, FIFA kokartlı Ali Palabıyık, hakemliği bıraktı. Palabıyık, kararını TFF’ye yazılı olarak bildirdi.

Ali Palabıyık kimdir?

Ali Palabıyık, 14 Ağustos 1981 yılında dünyaya geldi. Palabıyık, FIFA kokartlı Türk futbol hakemidir. Küçük yaşlarda amatör olarak futbola kaleci olarak başlamıştır. 17 yaşındayken çeşitli nedenlerle amatör futbolu bıraktı. Eski bir öğretmen olan Palabıyık 2000 yılında hakemlik kursuna başladı.

2015 yılı için açıklanan FIFA kokartı takacak hakemler arasında ilk kez yer almıştır.

2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Palabıyık’ın da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.

Exit mobile version