Alperen Şengün’ün pası NBA’de Asist Of The Night seçildi

Alperen Şengün'ün pası NBA'de Asist Of The Night seçildi

Alperen Şengün’ün pası NBA’de Asist Of The Night seçildi. Türkiye’yi NBA’de başarıyla temsil eden Alperen Şengün’ün verdiği şaşırtıcı pas NBA’de gecenin olayı oldu.

Türkiye basketbol tarihinin en parlak yıldızlarından biri olan Alperen Şengün, NBA’in Asist Of The Night seçiminde büyük bir başarıya imza attı. Houston Rockets’ın genç oyuncusu, Memphis Grizzlies karşısında yaptığı akıllıca bir pasla takım arkadaşı Jae’Sean Tate’in sayı atmasına yardımcı oldu.

Alperen Şengün, Türkiye basketboluna umut veren bir yetenek olarak görülüyor ve henüz NBA kariyerinin başında olmasına rağmen, önemli bir performans sergiliyor. Asist Of The Night ödülünü kazanarak Türk basketbol severlerin gurur kaynağı haline gelen genç oyuncu, NBA’de Türkiye adına mücadele eden diğer sporculara da ilham veriyor.

Türk spor camiası olarak, Alperen Şengün’ün NBA’deki başarısından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, onun yeteneğinin yanı sıra, disiplinli çalışma ve hırsının da bir göstergesi. Türk basketbolunun geleceği için büyük umutlar bağladığımız Alperen Şengün’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Exit mobile version