Amedspor – Isparta 32 Spor maç özeti izle! Goller ve geniş YouTube özeti

Amedspor - Isparta 32 Spor maç özeti izle! Goller ve geniş YouTube özeti

Amedspor – Isparta 32 Spor maç özeti izle! Goller ve geniş YouTube özeti sizlerle. TFF 2. Lig’de Isparta 32 Spor’u konuk eden Amedspor rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kazanan taraf oldu.

Amedspor – Isparta 32 Spor maç özeti izle

Amedspor evinde Isparta 32’yi ağırladı. Zorlu mücadelenin ardından Amed, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

28. Dakika: Maçın ilk tehlikeli anı Amed’ten geldi. Amed’in golcü oyuncusu Gökhan Alsan, Isparta 32 savunmasının hatasını affetmedi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

50. Dakika: Isparta 32, Caner Koca’nın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Bu golle maçta denge yeniden sağlandı.

86. Dakika: Maçın son anlarına gelindiğinde Amed, penaltı kazandı. Topun başına geçen Gökhan Alsan, bu önemli vuruşu gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi ve bu skor maçın da sonucu oldu.

Genel Değerlendirme: Amed, evinde oynadığı maçta Isparta 32’yi 2-1 mağlup ederek kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Gökhan Alsan’ın attığı 2 golle maçın yıldızı oldu. Isparta 32 ise deplasmanda aldığı bu mağlubiyetle puan cetvelinde istediği yerde değil. Önümüzdeki haftalar her iki takım için oldukça kritik.

Ligde puan durumu

Bu maçın ardından iki takımın da B Grubundaki puan durumunu ve sıralam da merak konusu oldu. Amedspor 25 puanla lider durumda. Isparta 32 ise haftayı 21 puanla 3. Sırada kapattı.

Exit mobile version