Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz Selçuksports Taraftarium24

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz Selçuksports Taraftarium24

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle. Basketbolseverlerin nefeslerini tutarak beklediği kritik karşılaşma, canlı izle özelliğiyle ekranlara gelecek. İlk maçta 108-66’lık skorla mağlup olan lacivert-beyazlılar, ikinci maçta Clyburn’ün son saniye üçlüğü sayesinde 90-92 skorla kazanmış ve beklenen reaksiyonu göstermişlerdi. Özellikle Clyburn’ün MVP performansı, maçın kaderini belirlerken, Bryant ve Larkin de galibiyeti getiren diğer önemli isimler oldu.

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle

Sarı-lacivertli rakip ise, ilk maçta elde ettikleri farkın rehavetine kapıldılar ve ikinci maçta 13 sayı farkla öne geçmelerine rağmen bu üstünlüğü koruyamadılar. Sonrasında 13 sayı geriden gelerek maça ortak oldular ancak sonunu getiremediler. Motley, Biberovic, Guduric, Hayes-Davis ve Wilbekin, direnen başlıca isimlerdi.

Şimdiyse serinin en kritik maçı geldi çattı. Efes’in deplasmanda kazanarak servis kırdığı ikinci maç sonrasında, evlerindeki 2 maç öncesi psikolojik üstünlüğü elde ettiği görülüyor. Bu durum, evlerinde kapalı gişe çıkacakları bu karşılaşmada onları bir adım öne taşıyor.

Efes’in bu karşılaşmada Clyburn ve Larkin’i etkin kullanacağı, evlerinde kendi tempolarını ve basketbollarını oynayarak sonuçtan bağımsız olarak yüksek skorlu bir mücadele izleteceği bekleniyor. Bu heyecan yüklü karşılaşmayı, basketbolseverler canlı izle özelliğiyle ekranlarında takip edebilecekler.

Exit mobile version