Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports seyret. Anadolu Efes, Fenerbahçe’yi ikinci maçta Sonny Weems’in son saniye üçlüğüyle Ataşehir’de mağlup ederek, hem skor anlamında hem de psikolojik olarak avantaj sağladı. Saat 20:00’da başlayan maç beın Sports kanalından naklen yayınlanıyor.

İlk maçı da Sinan Erdem’de kazanan Efes, seride 2-1 öne geçti ve final biletine bir adım daha yaklaştı. Serinin her üç maçı da farklı hikayelere sahip olsa da, Efes’in dar rotasyonu ve süper yıldızlarının bireysel becerileriyle ortaya koyduğu yüksek hücum performansı ön plandaydı. Son maçta da Micic, Bryant, Clyburn ve Pleiss’in liderliğinde, Efes 97 sayı üreterek Fenerbahçe’yi mağlup etti.

Anadolu Efes Fenerbahçe canlı maç izle şifresiz

Fenerbahçe, evindeki ilk maçı ezici bir skorla kazanarak seriye büyük bir avantajla başlamıştı ve saha avantajı da onlardaydı. Ancak ikinci maçta Efes’in tepkisine koç Itoudis başta olmak üzere takım olarak yanıt veremediler ve Clyburn’ün son saniye üçlüğüne engel olamadılar. Bu durumda tüm avantajlar rakibe geçti ve Fenerbahçe seyirci kaldı. Sinan Erdem’deki ilk maçta da savunmada sınıfta kaldılar ve 91 sayı üreterek 97 sayı yediler.

Kağıt üstünde iki takım birbirine denk görünebilir. Fenerbahçe’nin daha geniş bir rotasyonu olsa da Efes, Larkin, Micic, Bryant ve Clyburn dörtlüsünden yüksek verim alıyor. Hatta M’Baye ve Pleiss gibi oyuncuları da ekleyerek güçlerini artırdılar. Bu nedenle Fenerbahçe savunması cevap veremiyor. Sarı-lacivertliler artık “tamam mı, devam mı” maçına çıkacaklar ve büyük bir stres ve baskı altında olacaklar.

Efes bu tür maçları daha fazla deneyimi olan ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takım. Onları bir adım önde görmekle birlikte, bahis açısından zor bir maç olacak. Bu yüzden ben trende bakarak üst seçeneğini tercih edeceğim.

Exit mobile version