Angers Monaco canlı maç izle! Fransa Ligue 1

Angers Monaco canlı maç izle! Fransa Ligue 1

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Angers ile Monaco, 7 Mayıs 2023 Pazar günü karşı karşıya gelecek. Maç, saat 14.00’te BeIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için kanalı takip edebilirler.

Angers Monaco canlı maç izle

Angers ve Monaco, Fransa Ligue 1’de orta sıralarda yer alıyor. Angers, 33 maçta 46 puanla 9. sırada yer alırken, Monaco 33 maçta 51 puanla 6. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki maç, her iki takım için de önemli bir mücadele olacak.

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Angers ile Monaco arasındaki maç, 7 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te BeIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak. Bu mücadeleyi kaçırmak istemeyen futbolseverler, maçın heyecanına ortak olmak için bu kanalı takip edebilirler.

Maç kadroları

Maçın muhtemel 11’leri ise henüz netleşmedi. Ancak Angers’in Bernardoni, Bamba, Valery, Hountondji, Blazic, Doumbia, Bentaleb, Mendy, Taibi, Hunou ve Niane’yi sahaya sürmesi bekleniyor. Monaco’nun ise Nubel, Vanderson, Disasi, Maripan, Henrique, Fofana, Camara, Golovin, Ben Seghir, Volland ve Ben Yedder’dan oluşan bir kadroyla sahada yer alması öngörülüyor.

Exit mobile version