Ankaragücü Galatasaray canlı yayın kadrolar ve istatistikler

Ankaragücü Galatasaray canlı yayın kadrolar ve istatistikler

Ankaragücü Galatasaray canlı yayın kadrolar ve istatistikler sizlerle. Ankaragücü Galatasaray maçını canlı izle. Süper Lig’in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. Bu maçı kazanmaları halinde Galatasaray, 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu ilan edecek.

Maçın ilk yarısı oynanıyor ve şu an için gol sesi çıkmadı. Herhangi bir gelişme olduğunda sayfayı güncelleyerek takip edebilirsiniz. İlk yarı sonucu ve maçın genel seyrine dair detaylar haberin güncellenen versiyonunda yer alacak.

Ankaragücü Galatasaray maçını canlı izle

Süper Lig’in 36. haftasında lider Galatasaray, MKE Ankaragücü ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Maç Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, 79 puanla lider durumda ve bu maçı kazanmaları halinde, diğer sonuçlara bakılmaksızın şampiyonluğunu ilan edecekler. Fenerbahçe’nin 5 puan önünde bulunan Galatasaray, aynı zamanda Fenerbahçe’nin Fraport TAV Antalyaspor’a puan kaybetmesini bekleyecek.

Ancak Galatasaray’ın puan kaybetmesi ve Fenerbahçe’nin galip gelmesi durumunda şampiyonluk kupası, 4 Haziran’da Nef Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahibini bulacak.

Galatasaray, MKE Ankaragücü maçında tam kadro olarak sahaya çıkacak.

Maç kadroları

Ankaragücü: Gökhan, Malcuit, Arda, Mujakic, Djokanovic, Hasan Ali, Diack, Taylan, Zahid, Milson, Ali Sowe.

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan; Torreira, Oliveira; Rashica, Mertens, Kerem; Icardi.

Exit mobile version