Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle! Şampiyonluk maçının özeti

Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle! Şampiyonluk maçının özeti

Galatasaray, Ankaragücü’nü yenerek Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan etti. Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle Türkiye Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı ve 4-1’lik galibiyetle sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’de 23. kez zafere ulaştı.

Ankaragücü Galatasaray maç özeti izle

Galatasaray, Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederken galibiyete Mauro Icardi’nin attığı 7. ve 38. dakika golleri, Barış Alper Yılmaz’ın 73. dakikadaki golü ve Sergio Oliveira’nın 78. dakikadaki golüyle ulaştı. Kerem Aktürkoğlu ise yaptığı 3 asist ile büyük bir performans sergiledi. Ankaragücü’nün tek golü ise 16. dakikada Milson’dan geldi.

Lig lideri Galatasaray, Ankaragücü karşısında oynadığı maçta rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu garantiledi.

34 maç sonunda Galatasaray’ın puanı 82’ye yükselirken, en yakın rakibi Fenerbahçe 34 maç sonunda 77 puanda kaldı. Galatasaray’ın hükmen galip sayılacağı Hatayspor maçı dışında sadece Fenerbahçe maçı kalmış durumda.

GALATASARAY’IN 23. ŞAMPİYONLUĞU

Ankaragücü’nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğa ulaşırken Süper Lig’de 23. kez bu sevinci yaşamış oldu.

Sarı-Kırmızılılar, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında peş peşe elde ettiği 2 şampiyonluğun ardından yeniden şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Exit mobile version