Ankaragücü İstanbulspor maçı canlı izle! Şifresiz Taraftarium Selçuksport beIN SPORTS Süper Lig canlı maç izle

Ankaragücü İstanbulspor maçı canlı izle! Şifresiz Taraftarium Selçuksport beIN SPORTS Süper Lig canlı maç izle. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Ankaragücü, Eryaman Stadyumu’nda İstanbulspor’u konuk ediyor.

Ankaragücü İstanbulspor maçı canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Ankaragücü ile İstanbulspor kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

ANKARAGÜCÜ – İSTANBULSPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Ankaragücü İstanbulspor maçı canlı izle! Şifresiz Taraftarium Selçuksport beIN SPORTS Süper Lig canlı maç izle

Öne çıkan detaylar

İstanbulspor ile oynadığı son 16 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Ankaragücü (11G 4B), tek mağlubiyetini Nisan 2003’te deplasmanda aldı (0-1).

Ankaragücü’ne konuk olduğu son yedi Süper Lig maçını kazanamayan İstanbulspor (3B 4M), son galibiyetinde bu rekabet tarihindeki en farklı zaferini elde etmişti (Ağustos 1997’de 5-0).

İstanbul takımlarını konuk ettiği son altı Süper Lig maçını da en az ikişer gol yiyerek kaybeden Ankaragücü, son galibiyetini Mart 2021’de Galatasaray’ı 2-1 yenerek aldı.

Ankara takımlarına konuk olduğu son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan İstanbulspor (1B 7M), gol yediği bütün karşılaşmaları kaybetti (toplam 16 gol).

Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Alanyaspor’u 2-0 mağlup eden Ankaragücü, bu sezon seyircisi önünde üst üste iki galibiyet alamayan üç takımdan biri konumunda (Fatih Karagümrük ve Ümraniyespor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig’de ceza sahası dışından en az gol atan üç takımdan biri olan Ankaragücü (2; Hatayspor ve Gaziantep FK ile birlikte), aynı zamanda bu bölgeden çektiği şutların en düşük bölümünü gole çeviren ekip konumunda (yüzde 1.7; 2/116).

2022/23 Süper Lig sezonunda en fazla duran top golü yiyen takım olan İstanbulspor (25), kalesinde gördüğü 49 golün %51’ini bu şekilde yedi.
Bu sezon ilk yarıda İstanbulspor filelerini havalandıran Emre Kılınç’ın, Süper Lig kariyerinde bir sezonun her iki yarısında da gol attığı tek takım Fenerbahçe (2019/20).

Exit mobile version