Arif Boşluk: “Şans yüzüme güldü ve oraya varmak istiyorum”

Arif Boşluk: "Şans yüzüme güldü ve oraya varmak istiyorum"

Trabzonspor’un genç futbolcusu Arif Boşluğun üstünde bir telaşın olmadığını belirterek, “Şans yüzüme güldü ve oraya gelmek istiyorum” dedi.
Trabzonspor’un genç savunma oyuncusu Arif Boşluk, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rahat bir oyuncu olduğunu ve üzerinde bir çabanın olmamasını istedikleri Boşluk, “Hocam bana gereken değer veriyor. Hata yapsam da hoca bana ‘Benim hatam diyor’ ve üzerimdeki baskıyı yer alıyor. .Yeni arkadaşlar da geliyor” şeklinde konuştu.

“Hepimiz Hamsik’i izleyeniz”
Takım arkadaşlarının ve ağabeylerinin kendisine olumlu olumsuzluklar verdikleri 19 yaşındaki futbolcu, “Yusuf Yazıcı olsun, Abdulkadir Ömür olsun hepsi çok olumlu tavırlar. Ne yapmaları gerektiği konusunda bana yardımcı oluyorlar. Marek Hamsik bir dünya yıldızı. Onun bir şey söylemesine gerek yok. ne yapmaya çalışıyoruz. Saygımızı eksik etmiyoruz” dedi.

“Şans yüzüme güldü ve geleceğinin gelmesini yapmak istiyorum”
Ahmetcan Kaplan şans buldu. Bunların örneklerini de var.İnşallah herkes okur.Benim de yüzüme şans verdi.

“Kendime güveniyorum”
Verdiklerini ve bunun için de daha çok çalışmasını gönderdiler Arif Boşluğu, “Buruda beni tuttu, tutmamak hocanın elinde ama ben kendime güveniyorum.

“Önümüzdeki sezondan itibaren tribünler yine dolacaktır”
Stadyumu boş görmenin onları üzdüğünü ifadene eden Boşluğu, “Taraftarlarımız her zaman takımlarının yanında oluyor. Tribünleri boş Gördüklerini de üzüyor. Toplantılardan dolayı bizi yalnız bırakıyorlar ama ben gelecek sezon tribünlerin dolu olmasını beklediklerini ve aynı şeyi yapacaklarını düşündüklerini” değerlendirmesinde bulundu.

“Önemli olan antrenmanlardaki baskıyı gösteriyor”
“Hepimiz ekstra çalışmaya ama bu yoğunluğa bağlı oluyor” diyen Arif Boşluk, “Eğer haftalar yoğun antrenmanlarda var ise ekstra çalışamıyoruz çünkü dinlenmemiz gerekiyor. ben oldum dersem bitmiş olurum.çalışmayı bırakırsam biterim.benim için önemli olan antrenmanlardaki baskıyı kaldırabiliyor.hatanda takım arkadaşının sana bir şey demesinden korkmamak.o baskıda ben bunu yapamıyorum derseniz o antrenman sizin için kötü geçiyor.baskıya kaldırıyorsanız yeteneklerinizi daha ön plana çıkartıyorsunuz” .

“Alaba’yı örnek alıyorum”
Çalıştırılan Real Madrid’de oynayan Avusturyalı futbolcu David Alaba’yı örnek alacağı ifade eden 19 yaşındaki futbolcu, “Alaba’yı çok beğeniyorum. ‘yı seviyorum.İngiltere Ligi’ni daha çok beğeniyorum.En büyük hayalim Trabzonspor’da oynamaktı.

Exit mobile version