Arsenal AFC Bournemouth maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle

Arsenal AFC Bournemouth maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam lider Arsenal, AFC Bournemouth ile karşı karşıya geliyor.

Arsenal AFC Bournemouth maçı şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 26. Haftasında Arsenal ile AFC Bournemouth kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Chris Kavanagh ve yardımcıları yönetiyor.

ARSENAL – AFC BOURNEMOUTH MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Arsenal AFC Bournemouth maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle

Öne çıkan detaylar

Bournemouth’u konuk ettiği altı resmi maçı da kazanan Arsenal, bu karşılaşmalarda attığı 17 gole karşılık sadece iki gole izin verdi.

Arsenal ile oynadığı 11 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Bournemouth (2B 8M), bu karşılaşmaların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.

Premier Lig’de maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara rakip olduğu sekiz karşılaşmadan da mağlup ayrılan Bournemouth, bu süreçte toplam 27 gol yedi.

Dünya Kupası arasının sona erdiği Aralık 2022’den bu yana Premier Lig’de en az puan toplayan (5) ve gol atan (4) takım Bournemouth.

Premier Lig’e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son altı maçta yedi gole doğrudan katkı sağlayan Martin Odegaard (5 gol & 2 asist), bu süreçte Bournemouth filelerine iki gol gönderdi.

Exit mobile version