Arsenal Everton maçı canlı izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv Arsenal Everton maçı şifresiz canlı izleme linki

Arsenal Everton maçı canlı izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv Arsenal Everton maçı şifresiz canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Arsenal, Emirates Stadyumu’nda Everton’ı konuk ediyor.

Arsenal Everton maçı canlı izle

Lider Arsenal, Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü nedeniyle ertelenen İngiltere Premier Lig’in 7. hafta maçında Everton ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Michael Oliver ve yardımcıları yönetiyor.

ARSENAL EVERTON MAÇI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Arsenal Everton maçı canlı izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv Arsenal Everton maçı şifresiz canlı izleme linki

Arsenal, ligde oynadığı son mücadelede Leicester City deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Everton ise kendi evinde konuk ettiği Aston Villa’ya 2-0 kaybetmişti.

Öne çıkan detaylar

Everton ile oynadığı 203 lig maçının 99’unu kazanan Arsenal (43B 61M), İngiltere ligleri tarihinde bir rakibini 100 kez mağlup eden ilk takım olmak istiyor.

Arsenal ile deplasmanda oynadığı son 26 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Everton (4B 21M), tek galibiyetini Nisan 2021’de 1-0’lık skorla aldı.

Premier Lig’de puan tablosunun zirvesinde yer alan takımlara konuk olduğu 24 maçı kazanamayan Everton (5B 19M), en üst lig liderini deplasmanda en son Eylül 1986’da mağlup edebildi (2-1 vs Wimbledon).

Bu sezon Premier Lig’de çıktığı 24 maçta 57 puan toplayan Arsenal, kulüp tarihinde daha önce sadece 2003/04 ve 2007/08’de 60 puana 25 karşılaşmada ulaşabildi.

Bu sezon Premier Lig’de dokuz gol atan Arsenal forveti Gabriel Martinelli, 22 yaşına girmeden önce tek sezonda çift haneli gol sayısına ulaşan üçüncü Brezilyalı olmayı hedefliyor (Gabriel Jesus; 2017/18 & Richarlison; 2018/19).

Exit mobile version