Arsenal Manchester City maçı şifresiz izle! Selçuksport Arsenal Man City maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Arsenal Manchester City maçı şifresiz izle! Selçuksport Arsenal Man City maçı taraftarium24 canlı izleme linki. Premier Lig’de rekabet kıyasıya devam ediyor. Bu gece Arsenal, Emirates Stadı’nda Manchester City’yi konuk ediyor.

Arsenal Manchester City maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’de bu gece dev bir maç var. İngiltere’nin iki köklü takımı Arsenal ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi tecrübeli hakem Anthony Taylor ve yardımcıları yönetiyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Arsenal – Manchester City maçı S SPORT ekranlarından naklen yayınlanıyor.

ARSENAL – MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Arsenal Manchester City maçı şifresiz izle! Selçuksport Arsenal Man City maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Arsenal, ligde oynadığı son maçta, kendi sahasında ağırladığı Brentford ile 1-1 berabere kalmıştı. Manchester City ise kendi evinde konuk ettiği Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmişti.

Öne çıkan detaylar

Manchester City ile oynadığı son 10 Premier Lig maçını kaybeden Arsenal, lig tarihinde aynı rakibi karşısındaki en uzun mağlubiyet serisini sona erdirmek istiyor.

Arsenal’e konuk olduğu son altı resmi maçı kazanan Manchester City, daha önceki 61 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı (18B 37M). Bugüne kadar hiçbir takım bu deplasmanda üst üste yedi galibiyet almayı başaramadı.

Arsenal’in Mikel Arteta yönetiminde Premier Lig galibiyeti alamadığı tek takım, bu süreçteki beş maçını da kaybettiği Manchester City.

Deplasmanda oynadığı son iki Premier Lig maçını kaybeden Manchester City, Pep Guardiola yönetiminde sadece bir kez üst üste üç dış saha mağlubiyeti aldı (Temmuz 2020).

Bu sezon Brighton formasıyla Manchester City filelerini havalandıran Arsenal orta sahası Leandro Trossard, Premier Lig tarihinde Manchester ekibine bir sezonda iki takımla gol atan üçüncü oyuncu olmak istiyor: Andy Carroll (Liverpool & Newcastle) ve Darren Bent (Aston Villa & Sunderland).

Arsenal Manchester City maçı iddaa oranları

Arsenal: 2.63

Manchester City: 2.05

Beraberlik: 3.00

Exit mobile version