Arsenal Manchester United maçı geniş özet izle! 3-2 Arsenal Manchester United maçı tüm golleri izle

Arsenal Manchester United maçı geniş özet izle! 3-2 Arsenal Manchester United maçı tüm golleri izle

Arsenal Manchester United maçı geniş özet izle! 3-2 Arsenal Manchester United maçı tüm golleri izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Arsenal, Emirates Stadyumu’nda Manchester United’ı konuk etti.

Arsenal Manchester United maçı geniş özet izle

Premier Lig’de lider Arsenal, İngiltere devi Manchester United’i yenerek yerini sağlamlaştırdı. Arsenal’in ev sahipliğinde gerçekleşen maç, 3-2 sonuçlandı.

Arsenal Man United maçı özeti için tıklayınız…

İngiltere Premier Lig’in 21. haftasında Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı, Anthony Taylor ve yardımcıları Gary Beswick, Adam Nunn yönetti. Zorlu Arsenal – Manchester United maçı beIN SPORTS ekranlarında naklen yayınlandı.

Öne çıkan detaylar

Manchester United’ı konuk ettiği son yedi Premier Lig maçının beşini kazanan Arsenal, geçen sezonki karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sezon Arsenal’i mağlup eden tek takım olan Manchester United, Sir Alex Ferguson’ın görevi bıraktığı 2013’ten bu yana sadece 2017/18’de lig dublesi yapabildi.

2023 senesinde çıktığı üç maçta da gol yemeyen Arsenal, daha önce sadece 1935, 1994 ve 2021 senelerindeki ilk dört karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Arsenal karşısında ilk 11 çıktığı 10 Premier Lig maçında sekiz golde pay sahibi olan Marcus Rashford’ın kariyerinde daha yüksek bir sayıya ulaştığı rakibi bulunmuyor.

İç sahada görev yaptığı son 10 Premier Lig maçında 10 golde pay sahibi olan Gabriel Martinelli, bu süreçte sadece Fulham ve Newcastle karşısında gol katkısı sağlayamadı.

Exit mobile version