Aston Villa Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Aston Villa Arsenal maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Aston Villa Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Aston Villa Arsenal maçı taraftarium24 canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Aston Villa, kendi sahasında şampiyon adayı Arsenal’i konuk ediyor.

Aston Villa Arsenal maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Aston Villa ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Villa Park’ta gerçekleşen mücadeleyi tecrübeli hakem Simon Hooper ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Aston Villa – Arsenal maçı beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

ASTON VİLLA – ARSENAL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Aston Villa Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Aston Villa Arsenal maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Öne çıkan detaylar

Arsenal ile oynadığı son üç Premier Lig maçını kaybeden Aston Villa, daha önceki üç karşılaşmayı kayıpsız geçmişti.

Arsenal’in Premier Lig’de Aston Villa’dan (13G) daha fazla deplasman galibiyeti aldığı tek rakibi West Ham United (14G).

Deplasmanda oynadığı son iki resmi maçı kaybeden Arsenal, bu sezon ilk 14 dış saha karşılaşmasında aynı sayıda yenilgi almıştı (11G 1B 2M).

Bu sezon Premier Lig maçlarının ilk 15 dakikalık bölümünde en fazla gol yiyen takım olan Aston Villa (9), yediği gollerin en büyük kısmına karşılaşmaların bu bölümünde izin veren ekip konumunda (%26; 9/34).

Premier Lig’deki son üç maçında da gol atan Aston Villa santrforu Ollie Watkins, İngiltere ligleri kariyerinde dört karşılaşmalık bir seri yaşamadı.

Exit mobile version