Aston Villa Crystal Palace maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle

Aston Villa Crystal Palace maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Aston Villa, Villa Park’ta Crystal Palace ile karşı karşıya geliyor.

Aston Villa Crystal Palace maçı şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 26. Haftasında Aston Villa ile Crystal Palace kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Craig Pawson ve yardımcıları yönetiyor.

ASTON VİLLA – CRYSTAL PALACE MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Aston Villa Crystal Palace maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv Premier Lig canlı izle

Öne çıkan detaylar

Crystal Palace’ı konuk ettiği son 10 Premier Lig maçının sadece birini kaybeden Aston Villa (5G 4B), tek mağlubiyetini Aralık 2013’te aldı (0-1).

Bu sezon Aston Villa ile oynadığı Premier Lig maçını 3-1 kazanan Crystal Palace, 2013/14’ün ardından ikinci kez rakibi karşısında lig dublesi yapmak istiyor.

Unai Emery yönetiminde çıktığı 11 Premier Lig maçında da gol sevinci yaşayan Aston Villa, daha uzun bir seriyi en son Ağustos-Aralık 2009 arasındaki 17 karşılaşmalık süreçte yakaladı.

Son Premier Lig maçında Everton filelerini havalandıran Ollie Watkins, üst üste beş karşılaşmada gol atan ilk Aston Villa oyuncusu oldu.

Geçen sezondan bu yana Wilfried Zaha’nın görev alamadığı 10 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Crystal Palace (yüzde 10), yıldız oyuncunun sahaya çıktığı karşılaşmaların yüzde 31’inden galip ayrıldı (16/52).

Aston Villa Crystal Palace maçı iddaa oranları

Aston Villa: 1.82

Crystal Palace: 3.28

Beraberlik: 2.88

Exit mobile version