Aston Villa Fulham şifresiz canlı maç izle Taraftarium Selçukspors

Aston Villa Fulham şifresiz canlı maç izle Taraftarium Selçukspors

Aston Villa Fulham şifresiz canlı maç izle Taraftarium Selçukspors. İspanya La Liga’da Saat 21:45’te başlayan maç beIN Sports kanalından naklen yayınlanıyor.

Aston Villa’nın Premier Lig’deki 5 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta sonu Brentford ile yaptığı maçta 1-1 beraberlikle sona erdi. Geriye düştükleri maçta 1 puan alarak Avrupa umutlarını sürdüren Aston Villa, 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdürüyor ve bu hafta Fulham’ı evinde konuk edecek. Ancak Leon Bailey ve Matthew Cash hala sakat oldukları için maçta yer alamayacaklar.

Aston Villa Fulham şifresiz canlı maç izle

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu şu şekilde olacak: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins.

Fulham ise geçtiğimiz hafta sonu evinde Leeds United’ı 2-1 mağlup ederek moralli bir şekilde maça çıkacak. Bu hafta Aston Villa deplasmanında 3 puan arayacak olan Fulham’da Pontus Jansson ve Keane Lewis Potter sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

Exit mobile version