Atalanta Juventus canlı maç izle! İtalya Serie A

Atalanta Juventus canlı maç izle! İtalya Serie A

İtalya Serie A’da 34. hafta mücadelesi kapsamında Atalanta evinde Juventus’u ağırlayacak. Maçın yayın bilgileri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Atalanta-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar…

Atalanta Juventus canlı maç izle

Atalanta ile Juventus arasında oynanacak olan kritik maç 7 Mayıs Pazar günü TSİ 13.30’da başlayacak. Maçın canlı yayını ise S Sport Plus kanalından takip edilebilecek. Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmak istemeyen futbolseverler, S Sport Plus kanalını takip edebilirler.

Atalanta, bu sezon İtalya Serie A’da oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Şu anda 33 maçta 61 puanla 3. sırada yer alıyorlar. Juventus ise 33 maçta 55 puanla 5. sırada bulunuyor. Bu nedenle, bu maç her iki takım için de oldukça önemli bir mücadele olacak.

İtalya Serie A’da 34. hafta mücadelesinde Atalanta ile Juventus karşı karşıya gelecek. Maç, 7 Mayıs Pazar günü TSİ 13.30’da S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler, S Sport Plus kanalını takip edebilirler.

Maç kadroları

Maçın muhtemel 11’leri henüz netleşmemiş olsa da, Atalanta’nın Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Davide Zappacosta, Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Joakim Maehle, Mario Pasalic, Luis Muriel ve Duvan Zapata’dan oluşan bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Juventus’un ise Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Gleison Bremer, Danilo, Federico Chiesa, Nicolo Fagioli, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Angel Di Maria ve Dusan Vlahovic’den oluşan bir kadroyla sahada yer alması öngörülüyor.

Exit mobile version