Atalanta Roma şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports

Atalanta Roma şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports

Atalanta Roma şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports maç izle. Bu hafta sonu İtalya Serie A Ligi’nde Atalanta evinde Roma’yı konuk ediyor. İki takım arasında oynanacak olan derbi maçı, taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Peki maçı izlemek isteyenler taraftarium24 veya selcuksports gibi platformlardan şifresiz olarak canlı maç yayınlarına nasıl ulaşabilirler? Bu yazımızda Atalanta Roma şifresiz canlı maç izleme rehberini sizler için derledik.

Atalanta Roma şifresiz canlı maç izle

Son haftalarda galibiyet adına zorlanmaya devam eden Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzaklaşmaya devam ediyor. Sezonun ilk yarısında zirve mücadelesi veren Atalanta, sezonun ikinci yarısıyla birlikte, UEFA Avrupa Ligi potasındaki yerini dahi kaybetti. Son 10 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, geri kalan 7 maçtan ise 5 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Son 2 haftada Bologna ve Fiorentina’ya diş geçirmeyi başaramayan Atalanta, yeniden üst sıraların içerisine girmek istiyorsa, son 8 haftada yükselişe geçmek zorunda.

Roma Çok Formda

Roma ise ezeli rakibinin aksine İtalya Serie A Ligi’nde son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Jose Mourinho ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Sampdoria, Torino ve Udinese’yi mağlup etmeyi başarırken, 7 golle 9 puan toplamayı başaran konuk ekip, 270 dakika boyunca kalesinde gole izin vermedi. Bitime 8 hafta kala 56 puanla 4. sıraya kadar yükselmeyi başaran Roma, Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyor. Galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmeyi başaran Roma, Çeyrek Final Turu’nda karşı karşıya geldiği Feyenoord ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, iç sahada 4-1’lik galibiyetle tur atladı. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final mücadelesi verecek. Roma iki kulvarda etkili olarak, güven vermeyi başardı.

Derbi Öncesi Sakatlık Durumları

Ev sahibi Atalanta’da bu hafta Mario Pasalic, Hans Hateboer, Ademola Lookman ve Lukas Vorlicky’nin sakatlıkları devam ediyor. Konuk ekipte ise Georginio Wijnaldum, Rick Karsdorp ve Chris Smalling’in sakatlıkları devam ediyor.

Bu hafta sonu oynanan Atalanta Roma derbisinin heyecan dolu geçmesi bekleniyor. Atalanta üst sıralara tekrar yaklaşmak için, Roma ise Şampiyonlar Ligi umutlarını korumak için kazanmak isteyecektir. Maçı canlı izlemek isteyenler taraftarium24 veya selcuksports gibi platformlara göz atabilirler. Unutmayın, sağlıklı ve keyifli bir maç izlemek için sosyal mesafe kurallarına uymayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version