Aydın Tokgöz: “Türkiye’deki her kulüpte ikinci grup olmak istiyoruz”

Aydın Tokgöz: "Türkiye'deki her kulüpte ikinci grup olmak istiyoruz"

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta ortaya çıkan geçmişlerin akabinde ligden çekilmek zorunda kalan ve gelecek dönem maçlarını Mersin’de oynayacak olan Hatayspor, tekrar bölgelere gitmek için ayrılmaya başladı. Lider Vekili Aydın Tokgöz, gelecek yılla ilgili notlara başlayacaklarını lisana taşıyacak, “Önümüzdeki dönem inşallah Mersin’de maçlarımızı oynayacağız. deki her evinde ikinci kadro olmak istiyoruz” dedi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen akrabalardan 11 vilayet büyük oranda etkilenmiş, 50 binden fazla kişi ise hayatını kaybetmiştir. Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen geçmişlerin akabinde başta Hatayspor olmak üzere bölgede bulanan birçok kulüp ligden çekilmek zorundaydı. Geçtiğimiz gün TFF Lideri Mehmet Büyükekşi de geride kalanlardan dolayı stadı hasar alan Hatayspor’un gelecek yıl maçlarını Mersin’de oynayacağını açıkladı. Dün de ‘TFF Omuz Omuza Şov Maçı’, Mersin’de oynandı ve Hatayspor’un kontrolünü de çabayı izleyerek, oynayanları sahayı birinci kere gördü.

“Gelecek yılla ilgili karşılama başladı”
Gelecek yılla ilgili yaptıkları çalışmalar İHA muhabirine pahalandıran Hatayspor Lideri Vekili Aydın Tokgöz, büyük bir felaket yaşadıklarını belirterek, “Takım da tam olarak o felaketin içinde kaldı. , değerli bir ekibi.Alışılmış yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.Gelecek yılla ilgili duyguları da başladı.Gelecek yıl oynama planladık.Gelecek dönem inşallah Mersin’de maçlarımızı oynayacağız.Bununla ilgili burada bir tesisimizin ve idman alanımızın olması gerektiği ki ile ilgili de eksikliğimizi Hazine ve Maliye Bakanımız ile TFF Liderimiz bize bir yer ayırdılar” diye konuştu.

“12-13 futbolcumuzu ortamaza katacağız”
A kadro futbolcularıyla daima irtibatlı görevli kayıtçı Tokgöz, “Birçok oyuncumuzu kiraladık. Devam edecek futbolcularımızı kira mühleti bitince idmanlara çağıracağız. Doğal eksiklerimiz çok. Bu süreçte 12-13 futbolcumuzu ortama katacağız.Bu süreçte başladığı durumda” diye konuştu.

“Türkiye’deki her işletmenin ikinci kadrosu olmak istiyoruz”
Mersin Stadyumu’nun çok uygun olduğunu vurgulayan Lider Vekili Tokgöz, “Ortam çok hoş. Doğal bu ortam özlemişiz. Şu alanda olmak hakikaten gurur verici. Benim gözlerim doldu. En son geçtiğimiz maç, Kasımpaşa maçı. O maçlardan sonra birinci kez ben bir alana geliyorum , birinci kez maç izleyenler, birinci kere çimlere basıyorum.Benim için bu çok duygusal bir an.Bizim stadımız da bu stada geldiğinden dolayı çok yabancılık çekeceğiz.Zati Hatay’dan da Mersin’e çok sayıda Hataylı depremzede geldi.Bu bizim için değerli lakin biz Türkiye’nin bütününün taraftarını istiyoruz.Yani Türkiye’deki her işletmeleri ikinci ekip olmak istiyoruz.Burada yalnızca Hatay’daki Mersinliler ya da Mersin’deki Hataylıların değil, tüm vilayetlerimizin, 85 milyonun ekibi olmak istiyoruz. Gidip, yeniden kendi konutumuzda oynamak istiyoruz.

Exit mobile version