Barcelona Atletico Madrid şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports

Barcelona Atletico Madrid şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports

Barcelona Atletico Madrid şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports. S Sport kanalında yayınlanan maç saat 17.15’te başlıyor.

Barcelona Atletico Madrid şifresiz canlı maç izle

Barcelona, La Liga’da şampiyonluğun güçlü adayı olarak görülüyor ancak son haftalarda puan kayıpları yaşadı. Barcelona, Atletico Madrid’i Camp Nou’da konuk edecek ve kalan 9 haftada 5 galibiyet ile şampiyonluğunu garantileyeceği belirtildi. Ancak Dembele, De Jong ve Pedri sakatlandı ve maç öncesinde yoklar. Atletico Madrid ise La Liga’daki en formlu takımlardan biri olarak görülüyor ve son 6 maçını kazandı. Memphis Depay sakatlandı ve Kondogbia ve Llorente kart cezalısı.

Barcelona, La Liga’da şampiyonluk için en güçlü aday olarak görülüyor. Ancak son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadı ve liderliğini devam ettirmeye devam ediyor. Barcelona’nın en yakın rakibi Real Madrid ve Atletico Madrid ise 2. ve 3. sırada yer alıyorlar. Barcelona, Atletico Madrid’i konuk edecek ve 9 haftalık kalan mücadelede 5 galibiyet ile şampiyonluğunu garantileyeceği belirtildi. Ancak Ousmane Dembele, Frenkie De Jong ve Pedri sakatlandı ve maç öncesinde forma giyemeyecekler. Atletico Madrid ise son 6 maçını kazandı ve 3. sırada yer alıyor. Memphis Depay sakatlandı ve Geoffrey Kondogbia ve Marcos Llorente kart cezalısı.

Exit mobile version