Barcelona Girona maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Barcelona Girona maçı canlı izleme linki

Barcelona Girona maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Barcelona Girona maçı canlı izleme linki

Barcelona Girona maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Barcelona Girona maçı canlı izleme linki. La Liga’da heyecan hızla devam ediyor. Bu akşam Barcelona, Camp Nou’da Girona’yı konuk ediyor.

Barcelona Girona maçı canlı şifresiz izle

İspanya La Liga’nın 28. haftasında Barcelona ile Girona karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği karşılaşmayı, Antonio Miguel Mateu Lahoz ve yardımcıları yönetiyor. Barcelona – Girona mücadelesi S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Öne çıkan detaylar

Girona ile La Liga’da oynadığı beş maçı kaybetmeyen Barcelona (4G 1B) bu karşılaşmalarda 14 gol atarken, kalesinde sadece üç gol gördü.

Girona’nın La Liga’da yenemediği takımlar arasında Barcelona’dan (5 maç) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Atletico Madrid (6 maç).

Bu sezon La Liga maçlarının ikinci yarısında attığı gollerle Barcelona’dan (19 puan) daha fazla puan kazanan tek takım Villarreal (23).

2022/23 La Liga sezonunda Girona’dan (yüzde 12.7) daha yüksek gole çevirme oranına sahip olan tek takım Barcelona (yüzde 13.3).

Girona formasıyla La Liga’da Barcelona’ya rakip olduğu üç maçta iki gol atan Cristhian Stuani, takımının en üst ligde Real Madrid (5/9) ve Barcelona’ya (2/3) karşı kaydettiği gollerin %58’inin sahibi.

Exit mobile version