Barcelona Manchester United maçı canlı izle! Taraftarium24 Barcelona Man United maçı selçuksport canlı şifresiz izle

Barcelona Manchester United maçı canlı izle! Taraftarium24 Barcelona Man United maçı selçuksport canlı şifresiz izle. Avrupa Ligi’nde heyecan başladı. Bu akşam iki dev kulüp karşı karşıya geliyor. Barcelona, Camp Nou Stadyumu’nda Manchester United’ı konuk ediyor.

Barcelona Manchester United maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Barcelona ile Manchester United karşı karşıya geliyor. İspanya’nın ve İngiltere’nin iki köklü kulübünün karşı karşıya gelmesi futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı. Zorlu mücadeleyi İtalyan hakem Maurizio Mariani ve yardımcıları yönetiyor. Barcelona – Man United maçı Exxen’de naklen yayınlanıyor.

BARCELONA – MANCHESTER UNİTED MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Barcelona Manchester United maçı canlı izle! Taraftarium24 Barcelona Man United maçı selçuksport canlı şifresiz izle

Barcelona ile Man United bu akşam 11. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 10 karşılaşmanın 6’sını Barcelona kazanırken 3’ünü Manchester United kazandı. İkili arasındaki 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nu 3. tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme hakkı kazanmıştı. Manchester United ise UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nu 2. sırada bitirerek Barcelona’nın rakibi oldu.

Barcelona Manchester United maçı iddaa oranları

Barcelona: 1.53

Manchester United: 4.01

Beraberlik: 3.37

Exit mobile version