Barcelona Manchester United maçı muhtemel 11’ler

Barcelona Manchester United maçı muhtemel 11’ler. Avrupa Ligi’nde heyecan başladı. Bu akşam iki dev kulüp karşı karşıya gelecek. Barcelona, 20.45’te Camp Nou Stadyumu’nda Manchester United’ı konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Barcelona ile Manchester United karşı karşıya gelecek. İspanya’nın ve İngiltere’nin iki köklü kulübünün karşı karşıya gelmesi futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı. Zorlu mücadeleyi İtalyan hakem Maurizio Mariani ve yardımcıları yönetecek. Barcelona – Man United maçı Exxen’de naklen yayınlanacak.

Barcelona Manchester United maçı muhtemel 11’ler

Barcelona: Andre ter Stegen, Jules Kounde, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Franck Kessie, Pedri, Raphinha, Robert Lewandowski, Gavi.

Manchester United: David de Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Wout Weghorst.

Barcelona Manchester United maçı muhtemel 11’ler

Barcelona ile Man United bu akşam 11. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 10 karşılaşmanın 6’sını Barcelona kazanırken 3’ünü Manchester United kazandı. İkili arasındaki 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nu 3. tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme hakkı kazanmıştı. Manchester United ise UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nu 2. sırada bitirerek Barcelona’nın rakibi oldu.

Barcelona Manchester United maçı iddaa oranları

Barcelona: 1.53

Manchester United: 4.01

Beraberlik: 3.37

Exit mobile version