Altay Spor Kulübü Başkanı Dündar: “Ligde kaldığımız için mutluyuz”

Altay Spor Kulübü'nde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olarak yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Ayhan Dündar, “Büyük zorlukları çektiğimizi herkes biliyor, ama takımımızı hak ettiği ligde tutmayı başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

Altay Spor Kulübü

Altay Spor Kulübü’nde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Ayhan Dündar, “Büyük zorlukları çektiğimizi herkes biliyor, ama takımımızı hak ettiği ligde tutmayı başardığımız için çok mutluyuz” dedi.
İzmir Atatürk Stadyumu’nda bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi’nin toplantı odasında yapılan kongrede mevcut Başkan Ayhan Dündar, 282 oy alarak yeniden başkan seçildi. Kongre sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Altay Spor Kulübü’nün Başkanı Ayhan Dündar,

“Bu kadar imkansızlığa rağmen borçlarımızı çok normal şartlarda frenlediğimizi düşünüyorum. Bir şeyleri hep birlikte başardığımızı düşünüyorum. Borçlar ve ligde kalma konusunda yardımcı olan herkese, tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Herkes, o, bu, şu demeden gerçek şeylerden birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi inancındayım. Altay camiası çok büyük bir camia. Gerçekte yaşayan kenetlenme olursa borçlarımızın evlerinde gelinemeyecek kadar uzun değil” ifadesini kullandı.

Altay Spor Kulübü Başkanı: “Bize güvenin”

Altyapının önemine de vurgu yapan Başkan Dündar, “Transfer tahtası açık durumu da gençlerimize güvenlerini ve onların öncüllerini önceliğimizi altyapıya verecektik. Altay’ın kurtuluşu öz kaynağındadır. Altay camiasının her zaman insan kaynağına ihtiyacı vardır. Zorlu dönemlerde gerçek dönemlerde göreve geldiklerinden hemen sonra içimde umut vardı. Sezona başlarken “Altay küme düşecek, taraftar yönetimi el koydu” diye sözler oldu. Ancak o değerleri taşımıyorsa o maçların başındaki hakemler bir manası yok. Bu başlangıçta gerçek hisyatım sahip çıkmak. Geçen sene yeterli desteğin verilmemesinin temelinde bir şeyler yatabilir. Ancak bundan sonra Altay’ın bir kuruşunu evinde peşkeş çekmeyecek kişileri ve Altay’ı en üst seviyeye çıkarmak için kullanıcıların bize güvenmesini istiyorum. Her desteğin Altay’ın menfaatine olan beklentilerinin garantisini verebileceğini” söyledi.

Exit mobile version