Bayern Münih Manchester City canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports seyret

Bayern Münih Manchester City canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports seyret

Bayern Münih Manchester City canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuksports seyret. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City’yi Allianz Arena’da konuk ediyor. İlk maçı 3-0 kaybeden Bayern, zorlu rakibi karşısında mucize arıyor. Pep Guardiola’nın takımı ise avantajını kullanarak yarı final bileti almayı amaçlıyor.

İlk maçtaki skor avantajı ile sahaya çıkacak olan Manchester City, yarı final biletini almak için mücadele edecek. Bayern Münih ise, mucize peşinde. Heyecan dolu bir karşılaşma bizleri bekliyor.

Bayern Münih Manchester City canlı maç izle

Maç, Exxen tarafından naklen yayınlanıyor ve Fransız hakem Clement Turpin tarafından yönetiliyor. Bayern Münih’in ilk 11’i Sommer, Pavard, De Ligt, Upamecano, Cancelo, Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane ve Choupo-Moting’den oluşuyor. Manchester City’nin ilk 11’i ise Ederson, Stones, Ruben Dias, Akanji, Ake, Rodri, Bernardo Silva, De Bruyne, İlkay Gündoğan, Grealish ve Haaland’dan oluşuyor. Guardiola, 100. Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak için sahada mücadele ediyor.

Şifresiz taraftarium24 selçuksports seyret

Bugün, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile Manchester City arasında çeyrek final rövanş maçı oynanacak. İlk maçı 3-0 kazanan Manchester City, Allianz Arena’da oynanacak olan bu maça büyük bir avantajla çıkıyor. Bayern Münih ise, zorlu rakibi karşısında mucize peşinde.

Bayern Münih-Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Allianz Arena’da oynanacak olan Bayern Münih-Manchester City maçı Exxen’den naklen yayınlanacak. Fransız hakem Clement Turpin’in yöneteceği bu karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Bayern Münih-Manchester City İlk 11’leri

Bayern Münih’in ilk 11’i: Sommer; Pavard, De Ligt, Upamecano, Cancelo; Kimmich, Goretzka; Coman, Musiala, Sane; Choupo-Moting

Manchester City’nin ilk 11’i: Ederson; Stones, Ruben Dias, Akanji, Ake; Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, İlkay Gündoğan, Grealish; Haaland

Guardiola 100. Galibiyetini İstiyor

Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi tarihinde 100 galibiyete ulaşan üçüncü teknik direktör olmak için sahada olacak. 2020/21 sezonunda Thomas Tuchel’in çalıştırdığı Chelsea’ye üst üste üç kez mağlup olan Guardiola, daha sonra Alman meslektaşına rakip olduğu üç karşılaşmayı da gol yemeden kazandı.

Exit mobile version