Bayraklılı atletizmciler yarı final

Bayraklılı atletizmciler yarı final

Bayraklı’dan 120 sporcunun katıldığı Taf Küçükler Atletizm Yarışması’nda atletler turnuvadan derecelerle ayrıldı. Başkan Serdar Sandal, “Bayraklı’nın lokomotifi sporda başarılarımız giderek artıyor. Tüm sporcularımızı kutlarım” dedi.
Taf Küçükler Atletizm Yarışması’na Bayraklı’dan katılan 120 sporcu, turnuvadan derecelerle ayrıldı. Spor yatırımları ve dereceleriyle İzmir’de fark bekledikleri milli takımlar düzeyinde sporcuların yetişmesine önemli katkı sağlayan Bayraklı Belediyesi, spor çevresindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu çapında Halkapınar Seha Aksoy Atletizm Sahası’nda düzenlenen Taf Küçükler Atletizm yarışmasına katılan Bayraklılılar, 120 sporcuyu yönlendirerek erkeklerde üçüncü, kızlarda dördüncü oldu. Grup müsabakalarından başarılı sonuçlar kız takımı, 27 Mayıs’ta düzenlenecek olan Taf küçükler Atletizm Müsabakası yarı final müsabakalarında Bayraklı’yı temsil etme hakkını kazandı. İlçeyi gururlandıran başarılı sporcuların gollerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

“Desteklemeye devam etmek istiyoruz”
Bayraklı Belediyesi bünyesinde mücadele eden tüm sporcularımızı kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Elde ettikleri derecelerle ilçemizi gururlandırıyorlar. Bayraklı’nın çocuklarını her alanda desteklemeye devam ediyor. Her zaman yanlarında olacağım. Görüyoruz ki; onların da başarılarıyla bizi mutlu etmeye devam edecek” dedi.

Exit mobile version