Benfica Inter canlı maç izle! Exxen Taraftarijum24 şifresiz canlı izle

Benfica Inter canlı maç izle! Exxen Taraftarijum24 şifresiz canlı izle

 

Benfica Inter canlı maç izle! Exxen Taraftarijum24 şifresiz canlı izle. Şampiyonlar Ligi’nde büyük heyecan devam ediyor. Çeyrek Final’in ilk karşılaşmalarında Benfica, Inter’i evinde ağırlarken, Manchester City de Bayern Münih’i konuk ediyor. Bu mücadelelerin heyecanını takip etmek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz…

Benfica Inter canlı maç izle

Şampiyonlar Ligi her sene olduğu gibi bu sene de futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği turnuvalar arasında yer alıyor. Çeyrek final ilk karşılaşmalarında Benfica ile Inter ve Manchester City ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bu yazıda, heyecan dolu maçların detaylarını inceleyeceğiz.

Inter ise son üç eleme turu maçında hiç yenilmedi ve rakiplerine gol izni vermedi. Ancak, bu aşamalarda üst üste dört gol yemezlik serisi yakalayamadı.

Benfica, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde önde kaptığı toplar sonrası rakip kaleye 18 şut çekerek en fazla gol atan takımlardan biri oldu (5 gol, Napoli ile birlikte). Ayrıca Rafa, Benfica formasıyla çıktığı sekiz maçta beş gol atarak son dönemde formunu yükseltti.

Inter’in golcü oyuncusu Lautaro Martinez ise, Şampiyonlar Ligi’nde attığı sekiz golün yedisini deplasmanda kaydetti ve Kupa 1 tarihinde en fazla dış saha golü kaydeden oyuncular olan Sandro Mazzola ve Hernan Crespo’yu (8 gol) yakalamak için sahaya çıkacak.

Çeyrek Finalin Geriye Kalanı

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin geriye kalan maçları da oldukça heyecanlı geçecek gibi duruyor. Real Madrid, Liverpool, Chelsea ve PSG’nin mücadele edeceği maçlar futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Bu maçların canlı takibini de haberlerimizden yapabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. Benfica’nın Inter, Manchester City’nin Bayern Münih’i mağlup etmesiyle birlikte her iki takım da ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etti. Şimdi gözler, çeyrek finalin geriye kalan maçlarına çevrildi. Futbolseverler, bu heyecanlı karşılaşmaların canlı takibini haberlerimizden yapabilirler.

Maç kadroları

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, António Silva, Morato, Grimaldo, Florentino, Chiquinho, João Mário, Aursnes, Rafa Silva, Gonçalo Ramos.

Inter: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro Martínez, Dzeko

Canlı maç analizi

Benfica ve Inter, Avrupa arenasında dördüncü kez karşı karşıya gelmek için hazırlanıyorlar. Bugüne kadar oynanan üç maçta Benfica hiç galip gelemedi, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldılar. Benfica ile Inter’in Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı tek maç olan 1965 finalinde ise İtalyan takımı 1-0 galip gelmişti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile oynadığı iki maçı da kazanan Benfica, İtalyan takımlarına karşı oynadığı önceki 11 maçta sadece 2 galibiyet alabilmişti. Geçtiğimiz turda Porto’yu eleyerek çeyrek finale yükselen Inter ise, rakibiyle oynadığı iki maçta daha düşük gol beklentisine sahip olmasına rağmen turu geçmeyi başardı.

Benfica, 1989/90 sezonundan bu yana Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez üst üste beş maç kazanarak Milan’a yenildiği final öncesi altı galibiyetlik bir seri yakalamıştı. Bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyorlar.

Exit mobile version