Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı izle! taraftarium Beşiktaş Alanyaspor maçı beIN SPORTS canlı şifresiz izleme linki

Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı izle! taraftarium Beşiktaş Alanyaspor maçı beIN SPORTS canlı şifresiz izleme linki. Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Beşiktaş, Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk ediyor.

Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu ve yardımcıları yönetiyor. Beşiktaş – Alanyaspor maçı beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı izle! taraftarium Beşiktaş Alanyaspor maçı beIN SPORTS canlı şifresiz izleme linki

Beşiktaş ile Alanyaspor bu akşam 14. Kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 13 karşılaşmanın 9’unu siyah-beyazlılar kazanırken 2’sini Alanyaspor kazandı. İkili arasındaki 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Alanyaspor’u konuk ettiği altı Süper Lig maçını da kazanan Beşiktaş’ın, lig tarihinde puan vermeden daha fazla ağırladığı tek rakibi Altınordu.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Alanyaspor, Süper Lig tarihinde iki devresinde de rakibinden puan aldığı bir sezon yaşamadı.

Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig’de oynadığı son dört maçı kazanan Beşiktaş, daha uzun bir galibiyet serisini en son Şubat-Mart 2021 arasında Sergen Yalçın döneminde yakaladı.

Süper Lig’de oynadığı son sekiz deplasman maçını kazanamayan Alanyaspor, bu sezon çıktığı tüm dış saha karşılaşmalarında gol yiyen tek takım konumunda.

Bu sezon Süper Lig’de Hatayspor’un ardından ceza sahası dışından en az şut çeken takım olan Alanyaspor, buna rağmen rakip fileleri bu şekilde en fazla havalandıran üç ekipten biri.

Exit mobile version