Beşiktaş Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Selçuksport Beşiktaş Antalyaspor maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Beşiktaş Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Selçuksport Beşiktaş Antalyaspor maçı taraftarium24 canlı izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Beşiktaş, Vodafone Park’ta Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle

Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem, Abdulkadir Bitigen ve yardımcıları yönetiyor. 19.00’da başlayacak olan zorlu Beşiktaş – Antalyaspor maçı beIN SPORT 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

BEŞİKTAŞ – ANTALYASPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Beşiktaş Antalyaspor maçı şifresiz canlı izle! Selçuksport Beşiktaş Antalyaspor maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 39 puan toplayan Beşiktaş, 4. basamakta yer alıyor. Antalyaspor ise 7 galibiyet, 3 beraberlik, 11 yenilgi ve 24 puanla 13. sırada bulunuyor.

Öne çıkan detaylar

Antalyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Beşiktaş (3B 1M), tek galibiyetini 2+ gol atabildiği tek karşılaşmada deplasmanda aldı (Eylül 2021’de 3-2).

Beşiktaş’a konuk olduğu son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (2G 2B), bu deplasmanda daha uzun seri yakalayan beşinci takım olmak istiyor (Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor ve Trabzonspor).

Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, daha önceki 12 iç saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakaladı (4G 6B 2M). Siyah-beyazlılar, daha uzun bir seriyi en son Kasım 2020-Ocak 2021 arasındaki sekiz karşılaşmalık süreçte kaydetti.

Süper Lig’de çıktığı son üç maçın ikisini kazanan Antalyaspor (1M), daha önceki 15 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısına ulaşmak istiyor (3G 3B 9M).

Son Süper Lig maçında Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Kasım 2021’den bu yana üst üste 2+ mağlubiyet almıyor. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş yönetiminde üst üste iki yenilgi aldığı tek süreci Kasım 2018’de yaşadı (146 maç).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kaybeden Antalyaspor, 2017/18’den bu yana tek sezonda üst üste üç İstanbul ziyaretinden puansız dönmedi.

2023 senesinde Süper Lig’de rakip yarı sahada isabetli pas ortalaması (112) ve yüzdesi (%59.5) en düşük takım Antalyaspor. Bu sezon aynı bölgede %71 pas isabeti yakalayan Beşiktaş ise Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15’ten bu yana en düşük yüzdesinde kaldığı sezonu geçiriyor.

Exit mobile version