Beşiktaş Atletico Madrid canlı maç izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz izle

Beşiktaş Atletico Madrid canlı maç izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz izle

Beşiktaş Atletico Madrid canlı maç izle! Taraftarium24 SelçukSports şifresiz izle. Saat 20:30’da başlayan maçı NTV kanalı naklen yayınlıyor. Beşiktaş ile Atletico Madrid, “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası kapsamında Türkiye’de yaşanan depremin yaralarını sarmak için bugün hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta saat 20.30’da oynanacak karşılaşma NTV ve Star’dan yayınlanacak. Bilet satışından elde edilecek gelir, siyah beyazlı kulüp tarafından deprem bölgesine okul yapımında kullanılacak.

Beşiktaş Atletico Madrid canlı maç izle

Her iki takımın oyuncuları özel olarak hazırlanan formalarla sahaya çıkacak ve dünya futbol camiasına birlik ve beraberlik mesajı göndererek sosyal sorumluluk bilincini yansıtacak. Beşiktaş Kulübü de yoğun ilgi görmesi beklenen maç için taraftarlarından destek çağrısında bulundu.

Beşiktaş’ta ilk 11’de Ersin, Rosier, Welinton, Saiss, Umut, Berkay, Maxim, Gedson, Ghezzal, Muleka ve Semih yer alacak. Maçı izlemek isteyen taraftarlar Passolig’den veya Vodafone Park’taki gişelerden bilet alabilirler.

Depremzedeler için kampanyanın faydası

“Seni bırakmayacağım Türkiyem” anlamına gelen “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası, Türkiye’deki depremzedelere farkındalık yaratmayı ve destek vermeyi amaçlıyor. Kampanya şimdiden çeşitli kişi ve kuruluşlardan önemli katkılar aldı. Beşiktaş Kulübü’nün maçtan elde edilen geliri deprem bölgesine okul inşa etmek için kullanma girişimi, kulübün davaya olan bağlılığını ve sosyal sorumluluğunu göstermektedir.

Beşiktaş ile Atletico Madrid arasında oynanacak hazırlık maçı, hem yeni sezona hazırlık maçı hem de Bırakmam Seni Türkiyem kampanyasına önemli bir katkı sağlıyor. Maç, futbol camiasını bir araya getirmek ve Türkiye’deki depremzedelere birlik, beraberlik ve destek mesajı göndermek için mükemmel bir fırsat.

Maç hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanıyor?

Bugün Beşiktaş ve Atletico Madrid, depremin yaralarını sarmak için düzenlenen dostluk maçında karşı karşıya gelecekler. “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası kapsamında Vodafone Park’ta oynanacak olan maç saat 20.30’da başlayacak ve NTV ve Star kanallarında ortak yayınlanacak.

Maçın bilet satışından elde edilecek gelir, Beşiktaş Kulübü’nün deprem bölgesinde yapacağı okullara yönlendirilecek.

Maçı izlemek isteyen taraftarlar, Passolig’den veya Vodafone Park’taki bilet satış gişelerinden biletlerini satın alabilirler. İki takımın oyuncuları özel olarak hazırlanan formalarla sahaya çıkacaklar ve toplumsal sorumluluk bilincini yansıtarak futbol camiasının birlik ve beraberlik mesajını tüm dünyaya duyuracaklar.

Beşiktaş Kulübü, yoğun ilgi beklediği bu karşılaşma için taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

Exit mobile version