Beşiktaş Bursaspor canlı basketbol maçı izle

Beşiktaş Bursaspor canlı basketbol maçı izle

Beşiktaş Bursaspor canlı basketbol maçı izle. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan devam ediyor. Frutti Extra Bursaspor, bugün deplasmanda Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Akatlar Spor Salonu’nda saat 15.30’da başlayacak ve Bein Sports 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Bursaspor canlı basketbol maçı izle

Frutti Extra Bursaspor, bu sezon Süper Lig’de oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Şu anda 29 maçta 17 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 53 puanla 6. sırada yer alıyorlar. Bugün oynayacakları maçı kazanarak ilk 5 içinde yer almaya çalışacaklar.

Beşiktaş Emlakjet ise 29 maçta 14 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 43 puanla 10. sırada bulunuyor. Kendi sahalarındaki bu maçı kazanarak sezonu üst sıralarda tamamlamak isteyecekler.

Frutti Extra Bursaspor, bu zorlu deplasman mücadelesinde rakibini mağlup ederek hem puan kaybı yaşamak istemiyor hem de hedeflediği ilk 5 için önemli bir adım atmış olacak.

Maçın naklen yayını Bein Sports 5 kanalından takip edilebilecek. Frutti Extra Bursaspor taraftarları da takımlarını bu önemli mücadelede yalnız bırakmayarak desteklerini sürdürebilirler.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor, Beşiktaş Emlakjet’e konuk olacak. Karşılaşma, 15.30’da Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak ve Bein Sports 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Frutti Extra Bursaspor, bu mücadeleyi kazanarak hedeflediği ilk 5 için önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Exit mobile version