Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayılanacak?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayılanacak?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayılanacak? Beşiktaş-Galatasaray derbisi, Süper Lig’in 32. haftasında heyecan dolu bir maçla karşımıza çıkacak. Lider Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş’ı yenerek puan farkını açmak istiyor. Beşiktaş ise kendi evinde kazanarak şampiyonluk yarışını sürdürmek amacında.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman?

Maçın canlı yayın bilgileri de belli oldu. Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı, 30 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ve Galatasaray derbisi, iki takımın golcülerinin mücadelesine de sahne olacak. Beşiktaş, sezonun geride kalan bölümünde 57 gol atarken, lider Galatasaray ise 67 kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, bu sezon takımının en golcü oyuncusu konumunda. Milli futbolcu, 27 maçta 12 kez fileleri havalandırdı. Aboubakar ise 11 maçta 7 golle takımına katkı sağladı. İngiliz Redmond da 5 golle dikkat çeken bir diğer isim oldu.

Galatasaray’da ise Icardi, takımının en skorer oyuncusu konumunda. 18 maçta 13 gol atan Arjantinli yıldızı, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis takip ediyor.

Beşiktaş ve Galatasaray derbisi, Süper Lig’in en önemli maçlarından biri olarak dikkat çekiyor. Her iki takımın da golcülerinin formu, maçın seyrini etkileyebilir. Bu kritik mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Exit mobile version