Beşiktaş için şok iddia: Ghezzal düşünülmüyor!

Cezayir basını, Beşiktaş'ın yıldız ismi Rachid Ghezzal'in yeni sezonda takımdan ayrılacağını iddia etti.

Süper Lig’de ikincilik yarışını sürdüren Beşiktaş’ta transfer harekatı devam ediyor. Gelecek sezonun kadro planlamasını Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda sürdüren siyah beyazlılar takımdan ayrılacak isimleri netleştirmeye başladı.

Cezayir basını, siyah beyazlı forma altında şampiyonluklar yaşamış ve taraftarın sevgilisi olan Rachid Ghezzal hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Beşiktaş için şok iddia: Ghezzal düşünülmüyor!Fennecfootball’da yer alan habere göre, Beşiktaş gelecek sezon kadro planlamasında Rachid Ghezzal’ı düşünmüyor. Siyah beyazlıların bu sezonu sakatlıklarla geçiren Cezayirli yıldızın yüksek maaşından kurtulmak istediği aktarıldı. Ghezzal, siyah beyazlılardan yılda 3 milyon euroya yakın bir ücret alıyor.

Cezayirli yıldız, bu sezon Beşiktaş’ta sadece 12 maça çıkabildi. 31 yaşındaki oyuncu siyah beyazlılara, 2 gol 3 asistlik katkı sağladı. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun Transfermarkt’a göre 6,5 milyon euro piyasa değeri gösteriliyor.

Beşiktaş, Ghezzal’ı Leicester City’den 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Siyah beyazlılarda toplam 89 maça çıkan yıldız oyuncu, 15 gol kaydetti.

Exit mobile version