Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuk Sports

Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuk Sports

Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle şifresiz. Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında, ikincilik mücadelesi veren Beşiktaş, Konyaspor ile canlı izle seçeneğiyle karşılaşıyor. Karşılaşma, 7 Haziran Çarşamba günü Vodafone Park’ta gerçekleşecek ve saat 20.00’de başlayacak. Maç, Ümit Öztürk’ün hakemliğinde ve BeIN SPORTS ekranlarından canlı izlenebilecek.

Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle şifresiz

Siyah-beyazlı Beşiktaş, ligi ikincilikle tamamlamak adına galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Sezonun son maçına 77 puanla 3. sırada giren Beşiktaş, Konyaspor’u mağlup ederse, ikili averajda Fenerbahçe’nin önünde yer alacak ve ligi ikinci sırada tamamlayacak.

Ligde 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş’ın rakibi Konyaspor ise 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 50 puanla 7. sırada bulunuyor. İlk yarıdaki karşılaşmayı Beşiktaş, 2-1’lik skorla kazanmıştı.

Maç kadroları

Beşiktaş’ın ilk 11’inde; Mert, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Muleka, Cenk, Aboubakar yer alıyor.

Konyaspor’un ilk 11’inde ise Sehic, Guilherme Sitya, Adil, Uğurcan, Ahmet, Soner, Oğulcan, Marlos, Michalak, Pozuelo, Diouf sahaya çıkacak.

Eksik ve sakatlar

Beşiktaş’ta Romain Saiss, Onur Bulut, Nathan Redmond ve Alexandru Maxim sakatlıkları nedeniyle, Arthur Masuaku ise sarı kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler. Bu önemli karşılaşma canlı izle seçeneği ile futbolseverlerle buluşacak.

Exit mobile version