Beşiktaş’ta Ceyhun Kazancı ile yollar ayrıldı! Ceyhun Kazancı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Beşiktaş’ta Ceyhun Kazancı ile yollar ayrıldı! Ceyhun Kazancı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Beşiktaş’ta Ceyhun Kazancı ile yollar ayrıldı! Ceyhun Kazancı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Beşiktaş, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Beşiktaş’ta Ceyhun Kazancı ile yollar ayrıldı

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, “2021 yılında Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Sportif Direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.

Ceyhun Kazancı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Ceyhun Kazancı, 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimleri ile Üniversite tahsilini İstanbul’da tamamladı. Galatasaray Lisesini 1998 yılında bitirdi. Akabinde, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarlarası İlişkiler bölümünü kazandı.

Buradaki tahsilinden sonra da meslek hayatı başladı. ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğus, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Beşiktaş’a gelmeden önce Çaykur Rizespor’da Genel Sekreterlik görevini ifa eden Kazancı, önceki yıl bu görevinden istifa ederek Beşiktaş Genel Müdürü oldu. Takımın finansal tarafı ile ilgilenen iş insanı, önümüzdeki dönemde sportif direktörlük görevini üstlenecek. Bu görev, Ceyhun Kazancı’nın kariyerindeki ilk sportif direktörlük deneyimi olacak.

Exit mobile version