Bochum Dortmund canlı maç izle taraftarium şifresiz Justin tv selçuk sports izle

Bochum Dortmund canlı maç izle taraftarium şifresiz Justin tv selçuk sports izle

Bochum Dortmund canlı maç izle taraftarium şifresiz Justin tv selçuk sports izle. Saat 21:30’da başlayan karşılaşma beIN Sports 4 kanalından naklen izlenebilir.

Bochum Dortmund canlı maç izle

Bochum, Almanya Bundesliga’nın 28. haftasında puan kayıplarına devam ederek düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Milli ara öncesinde 2 maçı da kazanarak düşme hattından kurtulan ev sahibi takım, milli ara dönüşünde ise 3 haftadır galip gelemiyor. Frankfurt ve Union Berlin maçlarında beraberlikler alarak üst sıralardaki rakiplerinden puan koparmayı başaran Thomas Letsch’in öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Stuttgart karşısında 3-2’lik bir mağlubiyet aldı.

Bochum, üst sıralardaki rakiplerinden birer puan alırken, düşme hattındaki Stuttgart’a karşı kaybetti. Bitime 6 hafta kala, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Bochum, bu hafta sahasında Wolfsburg’u konuk edecek. Son 3 haftada skor üretmeyi başarsa da puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi takım, düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. Bochum’da bu hafta Keven Schlotterbeck sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekip Wolfsburg ise düşme hattından uzak kalmaya devam ediyor. Rakibi Bochum gibi son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Niko Kovac ve öğrencileri, iç sahada Augsburg ve Bayer Leverkusen ile berabere kaldı ve Mönchengladbach deplasmanında mağlup oldu.

28 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle toplam 40 puan toplayan Wolfsburg, bitime 6 hafta kala 9. sırada yer alıyor. Avrupa şansını zora sokan Wolfsburg, üst sıralardan uzaklaşıyor ve kısa sürede toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Son 7 haftada sadece bir kez mağlubiyet yaşayan konuk ekip, son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Wolfsburg, deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekipte Kevin Paredes, Lukas Nmecha ve Paulo Otavio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Exit mobile version