Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın “Yardım etmiyoruz” dediği Tanju Özcan konuştu

Boluspor Başkanı Savaş Abak'ın "Yardım etmiyoruz" dediği Tanju Özcan konuştu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kendisine yönelik açıklamalara ilişkin açıklamaları, “Arzu aldığım kadar yardım edemedim. Savaş Abak ne söylüyorsa haklıdır” dedi.
Geçen gün Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Boluspor’a gerekli desteklerin verilmediğini ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın söylediği sözleri tutmadığını dile getirdi. Belediye toplantı salonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Savaş Abak’ın haklı olduğunu ve söylediklerinin yerine getiremediklerini ifade etti. Özcan, “Evet, ben Savaş Bey’e daha çok yardım taahhüdünde bulundum ama memleketi ve belediyenin içinde bulunduğu ekonomik boyutların nedeniyle arzu ettiğim kadar yardım edemem. 5 milyon lirayı kaybetmeden koşarak gider veririm” dedi.

“Savaş’a karşı söyleyeceğim şey yok”
“Savaş Abak ne söylüyorsa haklıdır” diyen Başkan Özcan, “Savaş kardeşimin de ne kadar sıkıntıya düştüğünü bilir. O yüzden ben doğruya doğru ve eğriye eğri diyen bir adamım. Bütün kredimizi maalesef Abdullah Abat döneminde tüketmişiz. Abdullah Abat’ı muhatap almıyorum söylenecek çok şey var da Savaş’a karşı söyleyeceğim şey yok arkadaşlar.Ne diyorsa haklıdır, bundan sonra da varmayı hedefliyoruz.Ne kadar gelecek?” diye konuştu.

“Söylediklerine karşı vereceğim bir cevap yok”
Verdikleri sözler kadar yardım yapamadıklarının gökyüzünü çizen Özcan, “Söylediklerine karşı verecek bir cevap yok. Bolu Belediyesi öncesinde de destek veriyordu. Ama Türkiye’nin ekonomik olarak varken bu mümkün olmadı.Geçen yıl 4 haftalık takım kümede tutmak için Türkiye’deki kişisel kredimizi doldurmuşuz, ondan dolayı fazladan bir şey yapmadık.Doğru söylüyor ama hiç yardım yapılmıyor, yapılıyor.Verdiğimiz sözler kadar yardım yapılmadı.Hakkını helal etsin.Bundan sonra da başarabildiğine kadar yapmaya devam et” şeklinde konuştu.

Exit mobile version