Boluspor Başkanı Savaş Abak’tan, Tanju Özcan’a: “Bizi ateşe attın ‘Yansınlar’ dedin”

Boluspor Başkanı Savaş Abak'tan, Tanju Özcan'a: "Bizi ateşe attın 'Yansınlar' dedin"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yardım sözü ağırlığı ancak bu sözler yerine getirmediğini ifade eden Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Artık bir şeyler yapacaksak adam akıllı bir şeyler yapması gerekiyor. Bizi ateşe atmış. Yalnız terk edilmiş. Sıkıntı yok. Gemi limanında biz şu ana kadar Yaptığımız işi yarı yolda bırakmadık. Ateşe attın ‘Yansınlar’ dedin” dedi.
Boluspor Başkanı Savaş Abak, kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Abak, toplantıda kurumların mali tablosunu açıkladı. Abak, 2022-2023 döneminde, kendi cebinden sadece 50 milyon TL para cezası dile getirdi. Yöneticilerle birlikte her borcu düzenli bir şekilde ödediklerini ifade eden Başkan Abak, başkan olmadan önce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kongrede yardım sözünü hatırlattı.

“En başta sözüne sadık olması gerekir”
Yöneticiler olarak sezon boyunca her karmaşık bedelini ödediklerini aktaran Savaş Abak, “Bir insan belediye başkanından ne ister kendi şehri için. için gereken tedbirlerin alınması gerekir.En başta sözüne sadık olması gerekir.Biz bedeli ödeyelim hiç sıkıntı yok.Ben her sene cebimden 5-10 milyon vereyim.Hiç sıkıntı yok.Yönetici arkadaşlar da 300 veya 500 verir.Tekrar çıkardık.Biz o kadar Ankara’ daki, İstanbul’daki gibi büyük iş adamı olmayacağız.

“Bizi ateşe attın, yalnız bıraktın”
Boluspor Başkanı Savaş Abak, çalışmalarını sürdürdü:
“Ben buradan Sayın Tanju Özcan’a öğretti, oyun oynadı yaş geçti. Artık bir şeyler yapacaksak adam akıllı bir şeyler vermelisin. Bizi ateşe attın. Olmaz.Az öncede gardiyanlar gibi emanetçiyiz.Ateşe attın ‘Yansınlar’ dedin.Hiçbir belediye başkanı, spor işletmelerine yardım etmek zorunda değil.Boluspor’un başkanı benim.’Bak sahibinin bakımıne’ ama orda kongrede açık kişinin önünde söz verdi.Gidiyorum boynum kıldan ince, eyvallah.Bana sözünün var.Futbol şubesi ne diyecek futbolculara,boyun kıldan ince mi diyecek?Hadi biz Boluspor’u o konuma sokuyoruz ama şunu da bilin bu kulübe bir kuruş yardım etmedi.”

Exit mobile version