Boluspor-Eyüpspor karşılaşmasının ardından

Boluspor’un Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk: "Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok”

Boluspor-Eyüpspor karşılaşmasının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Boluspor, Eyüpspor’u konuk ettiği Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takım teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 37.haftasında Boluspor ile Eyüpspor, Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç Boluspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından Eyüpspor’un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ve Boluspor’un Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk açıklamalarda bulundu.
Play-off’a odaklandıklarını söyleyen Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Beklemediğimiz bir galibiyet. İlk devre yürütme oyununu oynadık. Ama son üç maçta olduğu gibi maalesef sonuçlandırma alanında zayıf kaldı. İkinci devre daha iyi bir oyun tutmak daha baskın bir oyun bunu gerçekleştiremedik. Burada kaybettiğimiz maçlardan dolayı üzgünüz. Ancak son bir final maçımız var; play-off’a kalmak için. İnşallah o maçlarda minimum bir puan alıp play-off’a kalıp ondan sonra esas hedefe olan playoffları iyi ağırlamak istiyoruz” dedi.

Görk: “Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok”
Sezonu bitirdiklerini ve iddialarının olmadığını ifade eden Boluspor Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk, “Sıcak maçın iki takım için de yorgun, yani bizim açımızdan yorgun bir takımız. Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok. Ama oyuncularımızla konuştuk ve onları bu maça ve diğer maçlara da ikna etmeye, inanmaya, onun maçın çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştık. Ve bunun karşılığını görüyorum. İki takım da öncelikle tebrik ederim. İki takımın da yanında sıcakta oynanan bir maçtı. Yoruldular. Ligin oğulları böyledir. Biz oyun taktiklerini gerçekleştirmeyi gerçekleştirdik. Merkezden oyun bilgisayarlarında çalışan bir Eyüpspor vardı. Merkeze gelme, merkezden kanatlara inen; Özellikle ilk yarı bazı pozisyonlarda bunları engelleyemedik ama sonunda elde edeceğimiz vardığımıza gideceğiz. Bir opsiyon sunduk. Bir de hücumsal olarak iki seçenek sunduk ama onları çok gerçekleştiremedik. Sadece ilk altın Furkan’ın pozisyonunu yürüttük. Onu gerçekleştirme sevindirici oldu. Genel dilek dilek, arzulu bir takımımız vardı” diye konuştu.

Exit mobile version