Borussia Dortmund Chelsea maçı şifresiz izle! Exxen Selçuksport Borussia Dortmund Chelsea maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Borussia Dortmund Chelsea maçı şifresiz izle! Exxen Selçuksport Borussia Dortmund Chelsea maçı taraftarium24 canlı izleme linki. Şampiyonlar Ligi’nde rekabet kıyasıya devam ediyor. Bu gece Borussia Dortmund, SIGNAL IDUNA PARK’ta Chelsea’yi konuk ediyor.

Borussia Dortmund Chelsea maçı şifresiz izle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Borussia Dortmund ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi tecrübeli İspanyol hakem Jesús Gil Manzano ve yardımcıları yönetiyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Borussia Dortmund – Chelsea maçı EXXEN’de naklen yayınlanıyor.

BORUSSİA DORTMUND – CHELSEA MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Karşılaşma öncesinde Dortmund’da Morey ve Moukoko sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Chelsea’da ise Mendy, Sterling, Pulusic, Kante ve Broja gibi önemli eksikler var.

Öne çıkan detaylar

Dortmund ile Chelsea ilk kez bir Avrupa kupası maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

İngiliz takımlarıyla oynadığı son 10 Avrupa kupası maçını kazanamayan Dortmund (2B 8M), son galibiyetini Mart 2016’da Tottenham’ı 2-1 mağlup ederek aldı.

Alman takımlarına konuk olduğu 11 maçın üçünü kazanabilen Chelsea (3B 5M), bu galibiyetlerin ikisini birbirini takip eden sezonlarda Schalke karşısında aldı (2013/14 & 2014/15).

Graham Potter, Şampiyonlar Ligi tarihinde Bobby Robson’ın (2G) ardından bir Alman takımını deplasmanda mağlup eden ikinci İngiliz çalıştırıcı olmak istiyor.

Borussia Dortmund Chelsea maçı şifresiz izle! Exxen Selçuksport Borussia Dortmund Chelsea maçı taraftarium24 canlı izleme linki

Evinde oynadığı son 21 Şampiyonlar Ligi maçının sadece dördünü kaybeden Dortmund (10G 7B), bu mağlubiyetlerin üçünü İngiliz takımlarından aldı (2M vs Tottenham & 1M vs Manchester City).

Chelsea’nin başında görev yaptığı beş Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi almayan ve son dört karşılaşmayı kazanan Graham Potter, bu turnuvada üst üste beş galibiyet alan ilk İngiliz menajer olmak istiyor.

Chlesea forveti Kai Havertz’in profesyonel kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Dortmund (7 maç).

Şampiyonlar Ligi kariyerinde çıktığı sekiz maçta 11 gol atan Dortmund santrforu Sebastien Haller, görev yaptığı ilk sekiz karşılaşmada en yüksek sayıya ulaşan isim.

Şu anda Chelsea formasını terleten oyuncular arasında bu sezon en fazla Şampiyonlar Ligi golünde pay sahibi olan isim, Mykhailo Mudryk (3 gol & 2 asist). Ancak Ukraynalı forvet bu katkıların tamamını Shakhtar forması giydiği dönemde yaptı.

Youssoufa Moukoko, bu karşılaşmada Chelsea filelerini havalandırırsa Şampiyonlar Ligi tarihinde Dortmund formsıyla gol atan en genç Alman oyuncu olacak (18 yaş 87 gün).

Borussia Dortmund Chelsea maçı iddaa oranları

Borussia Dortmund: 2.06

Chelsea: 2.65

Beraberlik: 2.92

Exit mobile version