Borussia Dortmund Union Berlin maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu canlı şifresiz maç izleme linki

Borussia Dortmund Union Berlin maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu canlı şifresiz maç izleme linki. Bundesliga’da kıyasıya rekabet hızla devam ediyor. Bugün Borussia Dortmund, Union Berlin’i konuk ediyor.

Borussia Dortmund Union Berlin maçı canlı şifresiz izle

Almanya Bundesliga’nın 27. haftasında Borussia Dortmund ile Union Berlin kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Daniel Schlager ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Borussia Dortmund Union Berlin maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu canlı şifresiz maç izleme linki

Öne çıkan detaylar

Dortmund’un Bundesliga’da 7+ kez karşılaştığı takımlar arasında Union Berlin’den (%43; 3/7) daha yüksek mağlubiyet oranına sahip olduğu tek takım Bayern (%49).

Evindeki son altı Bundesliga maçını kazanan Dortmund, tek sezonda daha uzun bir galibiyet serisini en son 1992/93’te yaşadı (8G).

2023 takvim yılında Bundesliga’da en fazla puan toplayan iki takım bu maçta karşı karşıya gelecek (Dortmund; 28 & Union Berlin; 24).

Bu sezon Bundesliga’da 15 maç kazanan Union Berlin, en üst ligdeki en yüksek galibiyet sayısını tekrarlamayı hedefliyor (16G; 2021/22).

Union Berlin forması giyen Janik Haberer’in, Bundesliga kariyerinde Dortmund’dan daha fazla gol katkısı verdiği bir rakibi bulunmuyor (4; Augsburg ile eşit).

Exit mobile version