Bournemouth Liverpool şifresiz canlı maç izle bein sports 3 taraftarium Selçuk sports canlı izle

Bournemouth Liverpool şifresiz canlı maç izle bein sports 3 taraftarium Selçuk sports canlı izle

Bournemouth Liverpool şifresiz canlı maç izle bein sports 3. İngiltere Premier Lig’de Liverpool bu hafta Bournemouth takımına konuk oluyor. Karşılaşma saat 15.30’da televizyondan ve internetten canlı yayınlanıyor.

Bournemouth ve Liverpool, Premier League’de birbirlerine karşı müthiş bir mücadele için hazırlanıyor. İki takım arasındaki bu müsabaka, Premier League’de heyecan verici bir maçın şahitliği olacak. Bournemouth, geçtiğimiz hafta lider Arsenal’a karşı oynadıkları maçta büyük bir sürprize imza atmaya çalıştı ancak sonunda 90+7’de yediği golle 3-2 kaybetti. Bu maçtan puansız ayrılan Bournemouth, Premier League’de düşme hattında yer alıyor ve bu hafta Liverpool’u konuk edecekler.

Diğer taraftan, Liverpool geçtiğimiz hafta Manchester United’ı 7-0 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini aldı ve son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladı. İlk 4’e yükselme mücadelesi veren Liverpool, bu hafta Bournemouth karşısında da kazanarak yollarına devam etmeyi planlıyor.

Bu mücadele, hem Bournemouth’un kendilerini toparlama ve puan toplama fırsatı sunacak hem de Liverpool’un ilk 4’e yükselme mücadelesini sürdürmeleri için bir fırsat sunacak. İki takım arasındaki bu müsabaka, şifresiz canlı olarak izlenebilecek ve izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Bu maçta her iki takımın da müthiş bir performans göstermeleri bekleniyor ve izleyiciler tarafından unutulmaz bir maç olması bekleniyor.

Bournemouth Liverpool şifresiz canlı maç izle

Bournemouth, Premier League’de geçtiğimiz hafta lider Arsenal’a karşı oynadıkları maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen 90+7’de yediği golle 3-2’lik mağlubiyet aldılar. Dramatik bir yenilginin ardından Southampton’ın galibiyeti sonrası, Premier League’de son sıraya gerilediler. Son 10 maçta sadece bir galibiyet alan Bournemouth, hafta sonu Liverpool’u konuk edecekler. Bournemouth’da Matias Vina, Junior Stanislas, Ilya Zabarnyi ve David Brooks’un sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool ise geçtiğimiz hafta Manchester United’ı 7-0’lık galibiyetle yendi ve Premier League’de ilk 4 umutlarını ciddi şekilde arttırdılar. Son 5 maçta 13 puan toplayan Liverpool, 5. sıraya yükseldiler. Bu hafta Bournemouth’a konuk olacaklar ve Thiago, Naby Keita, Arthur ve Luis Diaz’ın sakatlıkları devam edecektir.

Liverpool formm durumu

Premier League’de son 5 maçında 13 puan toplayan Liverpool, 5. sıraya yükseldi. Bu hafta Bournemouth’a konuk olacaklar ve Thiago, Naby Keita, Arthur ve Luis Diaz gibi oyuncuların sakatlandıkları biliniyor.

Bu maç, Bournemouth’un kendilerini toparlama ve puan toplama fırsatı sunacak ve Liverpool’un ise ilk 4’e yükselme mücadelesini sürdürmeleri için bir fırsat sunacak. İki takım arasındaki bu mücadele, Premier League’de heyecan verici bir maçın şahitliği olacak.

Maçın iddaa tahmini

Bournemouth, geçtiğimiz hafta lider Arsenal’a karşı oynadıkları maçta büyük bir sürprize imza atmaya çalıştı ancak sonunda 90+7’de yediği golle 3-2 kaybetti. Bu maçtan puansız ayrılan Bournemouth, Premier League’de düşme hattında yer alıyor. Liverpool ise geçtiğimiz hafta Manchester United’ı 7-0 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini aldı ve son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladı. Bu hafta Bournemouth karşısında da kazanarak yollarına devam edecekler.

Exit mobile version