Brentford Fulham maçı iddaa oranları

Brentford Fulham maçı iddaa oranları. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu gece Brentford, kendi sahasında Fulham’ı konuk edecek.

İngiltere Premier Lig’in 26. Haftasında Brentford ile Fulham karşı karşıya geliyor. Zorlu Brentford – Fulham maçı Anthony Taylor yönetiyor. Taylor’ın yardımcılığını ise Gary Beswick ve Lee Betts yapıyor. Maç beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

BRENTFORD – FULHAM MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Brentford Fulham maçı iddaa oranları

Brentford: 1.76

Fulham: 3.26

Beraberlik: 3.04

Brentford Fulham maçı iddaa oranları

Öne çıkan detaylar

Fulham’ı konuk ettiği son beş lig maçının dördünü kazanan Brentford (1M), Aralık 2019’daki son karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı (Championship).

Bu sezon Brentford ile oynadığı lig maçını 3-2 kazanan Fulham, bugüne kadar sadece üç Londra takımı karşısında Premier Lig dublesi yapabildi: Charlton (2002/03), Tottenham (2003/04) ve QPR (2011/12).

Çıktığı son 11 Premier Lig maçını kaybetmeyen Brentford (5G 6B), ligde devam eden en uzun serini sahibi konumunda.

Premier Lig’in 2022/23 sezonunda duran top organizasyonları sonucunda en fazla gol atan iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor: Brentford ve Fulham (15).

Bu sezon Londra derbilerinde Fulham santrforu Aleksandar Mitrovic (4) ve Brentford santrforu Ivan Toney’den (4) daha fazla gol atan tek isim Harry Kane (8).

Exit mobile version