Brentford Nottingham Forest canlı izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Justin TV seyret

Brentford Nottingham Forest canlı izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Justin TV seyret

Brentford Nottingham Forest canlı izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports Justin TV seyret. Saat 17:00’da başlayan maç beINSports 1 kanalından naklen izlenebilir. Maçın başlama saati, kadrolar, canlı izleme seçenekleri sizlerle.

Brentford Nottingham Forest canlı izle

Brentford, Premier Lig’in hafta içindeki maçında Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’yi 2-0 mağlup etmeyi başardı. Azpilicueta’nın kendi kalesine attığı gol ve Mbuemo’nun golüyle kazanan Brentford, 6 maçlık kazanamama serisine son verdi. Brentford, hafta sonunda iç sahada Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek ve maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Nottingham Forest ise geçtiğimiz hafta Brighton’ı 3-1 yenerken, bu hafta Brentford deplasmanına çıkacak.

Premier Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan maçlardan biri olan Chelsea ve Brentford arasındaki karşılaşma, futbolseverlerin büyük ilgisini çekti. Stamford Bridge’de oynanan maçta Brentford, sürpriz bir galibiyet elde ederek rakibi Chelsea’yi 2-0 mağlup etti. Thomas Frank’ın ekibi, Azpilicueta’nın kendi kalesine attığı gol ve Mbuemo’nun golüyle maçı kazandı. Bu galibiyetle birlikte Brentford, 6 maçlık kazanamama serisine de son vermiş oldu.

Brentford, hafta sonunda iç sahada Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek. Brentford, iç sahada iyi sonuçlar alması nedeniyle maçın net favorisi olarak görülüyor. Ancak, karşılaşma öncesi takımda Kristoffer Ajer, Christian Norgaard ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları devam ediyor. Brentford’un muhtemel kadrosunda David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa ve Ivan Toney yer alacak.

Diğer yandan, Nottingham Forest, Premier Lig’de aylar sonra bir galibiyet elde etti. Geçtiğimiz hafta City Ground’da konuk ettiği Brighton’ı 3-1 yenen Steve Cooper’ın ekibi, kritik bir 3 puan aldı ve düşme hattından biraz olsun uzaklaştı. Nottingham Forest, hafta sonunda ise Brentford deplasmanına çıkacak. Leicester City’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Nottingham Forest, bu maçtan da puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Ancak, Moussa Niakhate, Jack Colback, Willy Boly, Chris Wood, Dean Haenderson ve Omar Richards’ın sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosunda Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson ve Taiwo Awoniyi yer alacak.

Her iki takımın da eksikleri ve sakatlıkları, karşılaşmanın seyrini etkileyebilir. Ancak, Brentford’un iç saha avantajı ve iyi form grafiği, onları maçın favorisi yapıyor. Öte yandan, Nottingham Forest’un galibiyeti ile moral bulması, maçı daha da çekişmeli hale getirebilir. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Exit mobile version