Caddebostan Boyalı Alan Zemini Her Geçen Gün Daha Kötüye Gidiyor.

Caddebostan Mavi Boyalı Alan Zemini Her Geçen Gün Daha Kötüye Gidiyor.

Caddebostan boyalı alan, yıllardır İstanbul halkının çeşitli etkinliklerde buluşma noktası olmuştur. Amacımız kimseyi eleştirmek değildir; doğruya doğru, yanlışa yanlış demeliyiz. Çünkü bu alan için 7/24 kayıt alan kamera sistemleri, uyarı levhaları, oturmak için banklar ve çöp kutularıyla alakalı çalışmalar yapıldı. Ayrıca geçmiş dönemde zemin tamiri de gerçekleştirildi. Ancak fotoğraflardan gördüğünüz gibi artık bu zemin eskisi gibi değil…

Caddebostan Boyalı Alan Zemini Her Geçen Gün Daha Kötüye Gidiyor.

Her geçen gün daha kötüye giden zemin, Caddebostan’daki bu alanı kısa bir süre içinde maalesef kullanılmaz hale getirecektir. Unutmayalım; çeşitli organizasyonlar, konserler, iftar etkinlikleri, kaykay, longboard, paten gibi sporlarla ilgilenenlerin kendilerini geliştirebileceği iyi bir alan olan Noter Sokağı çıkışındaki Kadıköy Çetin Emeç Bulvarı, Şehit Kadir Yıldırım Parkının yanında bulunan Caddebostan boyalı alan, koşu gruplarının da buluşma noktasıdır.

Hepimiz biliyoruz ki Inline Hokey, saha içinde izlemesi güzel bir spordur. Malum, Caddebostan boyalı alan aynı zamanda çocukların oyun oynadığı bir alandır ve yol kenarında araçların her an hokey pucklarıyla hasar alma riski bir yana; ne hokey oynayan patenciler ne de orada bulunan vatandaşların rahat bir gün geçirmesi mümkün değildir. Herkesin ortak amacı bu alanda rahat bir nefes almaksa, devletin ve yerel idarenin almış olduğu kararlara riayet edilmelidir.

Bu alanda motosiklet kullanılmaması, patenle hokey oynanmaması ile ilgili asılan levhalar konusunda gösterdikleri hassasiyet için yetkililere teşekkür ederiz.


Kadıköy içinde hayatını geçiren biri olarak, yine yetkililerin bu konuyu dikkate alacağına ve bizlerle “Bu zeminin bakım çalışmasıyla ilgili bir plan var mıdır ve eğer varsa bakım çalışması ne zaman gerçekleştirilecektir?” gibi bilgileri paylaşacaklarına eminiz.

Exit mobile version