Çağatay Yılmaz: “Gerekli dersler çıkardım”

Çağatay Yılmaz: "Gerekli dersler çıkardım"

Bursaspor’un genç futbolcusu Çağatay Yılmaz, geçen sezonu değerlendirerek, “Gerekli dersleri çıkardım. En zor kısmı oynamadan geçen ilk yarı oldu. Bir futbolcu için toptan, sahadan ve taraftarından uzak durma cezalarının en büyüğü. Aslında böyle bir durumla karşılaşacak herhangi bir hatam da olmadı. dedi.
Bursaspor’un genç futbolcusu Çağatay Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklamalarında bulundu. Geride kalan sezon ikinci yarı takımına dahil olan ve gösterdiği performansla dikkat çekici Yılmaz, “Gerekli dersleri çıkardım. En zor kısmı oynamadan geçen ilk yarı oldu. Bir futbolcu için toptan, sahadan ve taraftarından uzak durmak cezaların en büyüğü. Aslında bir durumla karşılaşacak herhangi bir bir Hatam da olmadı.

“Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum”
Çağatay Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:
“Şimdi elde etmek için daha fazlasını başarmak için yeni bir meydan okuma zamanı geldi. Bu performansımın altına düşmek adına daha çok yere, daha çok mücadeleye yönelik ve en önemli Bursasporumuza layık olduğu yere çıkarmak için tüm performansımı ortaya koyacağım. Bu sezon bana desteğini esirgemeyen, en zor anımda bile varlıklarını hissettiren taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.gelecek yıl zirveye oynayacak bir Bursaspor’un çıkacağı ortaya çıkıyor.ikinci yarının büyük bir bölümü taraftarımızdan uzak kalıyor.gelecek sezon onların desteğiyle çok daha iyi liderimizden kimsenin şüphesi olmasın.içinde yeşil beyaz sevgisi barından herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şey büyük, şampiyon Bursaspor için.”

Exit mobile version